Διεθνή

Statoil: Σταθερή η παραγωγή φυσικού αερίου από το πεδίο Troll στη Νορβηγία

tags :
Statoil: Σταθερή η παραγωγή φυσικού αερίου από το πεδίο Troll στη Νορβηγία
Πέρυσι, η νορβηγική κυβέρνηση αύξησε την ποσόστωση παραγωγής από το Troll, το μεγαλύτερο πεδίο φυσικού αερίου της χώρας, σε 36 bcm από 33 bcm
Η Statoil αναμένει ότι η μέγιστη επιτρεπόμενη παραγωγή φυσικού αερίου από το πεδίο Troll της Νορβηγίας θα παραμείνει αμετάβλητη στα 36 δισεκατομμύρια κυβικά μέτρα (bcm) κατά την δωδεκάμηνη περίοδο που ξεκινάει την 1η Οκτωβρίου, δήλωσε ο επικεφαλής φυσικού αερίου της εταιρείας την Τρίτη 30/1/2018.
"To Troll αναμένει 36 για το επόμενο έτος,"  επεσήμανε ο Αντιπρόεδρος της Statoil  Peder Bjorland, στο Reuters στο περιθώριο μιας διάσκεψης για τη ενέργεια στη Βιέννη.
Πέρυσι, η νορβηγική κυβέρνηση αύξησε την ποσόστωση παραγωγής από το Troll, το μεγαλύτερο πεδίο φυσικού αερίου της χώρας, σε 36 bcm από 33 bcm.
Το 2018, η Statoil αναμένει ότι η συνολική παραγωγή και οι εξαγωγές φυσικού αερίου θα παραμείνουν στα επίπεδα του 2017, δήλωσε ο Bjorland.
Η απόφαση της Βρετανίας να εγκαταλείψει την Ευρωπαϊκή Ένωση είναι απίθανο να επηρεάσει την πώληση αερίου της Statoil, πρόσθεσε.
"Δεν βλέπω ότι το  Brexit θα επηρεάσει τις εξαγωγές μας στο Ηνωμένο Βασίλειο".

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης