Διεθνή

Ο Elon Musk ετοιμάζει πυραυλικά ταξίδια στη Γη: Νέα Υόρκη - Σανγκάη σε 30'...

Ο Elon Musk ετοιμάζει πυραυλικά ταξίδια στη Γη: Νέα Υόρκη - Σανγκάη σε 30'...
«Ένα ταξίδι από τη Νέα Υόρκη μέχρι τη Σαγκάη θα πραγματοποιηθεί σε 30 λεπτά!» ανέφερε ο Elon Musk μεταξύ άλλων
Ένα ακόμη νέο φιλόδοξο σχέδιο έρχεται στο φως της δημοσιότητας από τον επιχειρηματία Elon Musk, ο οποίος αποκάλυψε ότι θα δώσει την δυνατότητα στον καθένα να «πετάξει» σε όλο τον κόσμο σε μόλις μισή ώρα, έχοντας για μέσο μεταφοράς, πυραύλους!
Συγκεκριμένα, ο διευθύνων σύμβουλος του SpaceX δήλωσε ότι ένα ταξίδι από τη Νέα Υόρκη μέχρι τη Σαγκάη θα πραγματοποιηθεί σε 30 λεπτά!
«Εάν πηγαίνουμε σε μέρη όπως ο πλανήτης Άρης, γιατί όχι και στη Γη» τόνισε ο επιχειρηματίας κατά τη διάρκεια παρουσίασης στην Αυστραλία που έκανε σχετικά με τα σχέδιά που έχει να αποικίσει τον Άρη.
Ο Musk δεν προέβη σε κάποια δήλωση σχετικά με το πότε θα είναι οι πύραυλοι αυτοί, διαθέσιμοι για το ευρύ κοινό, αλλά το σίγουρο είναι ότι αν πραγματοποιηθεί αυτό το έργο, τότε οποιοσδήποτε επιλέξει να ταξιδέψει μ' αυτόν τον τρόπο θα είναι σε θέση να πάει στα περισσότερα μέρη του κόσμου σε λιγότερο από μισή ώρα και... παντού σε λιγότερο από μία ώρα.
Το βίντεο παρουσίασης δεν έδειξε λεπτομέρειες σχετικά με το εσωτερικό του πυραύλου, ή κάποια «μέρη» από την εμπειρία που θα μπορούν να έχουν οι ταξιδιώτες. 
Αντ' αυτού, απλά έδειξε κάποιους ανθρώπους να περπατούν κατά μήκος μιας προβλήτας και να κατευθύνονται σε μια βάρκα.
Στη συνέχεια το πλεούμενο αυτό, τους μετέφερε σε ένα μέρος, όπου και επιβιβάστηκαν στον πύραυλο και «εκτοξεύτηκαν» με ταχύτητα σε όλο τον κόσμο.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης