Τελευταία Νέα
Ενέργεια

Κ.Χατζηδάκης (ΝΔ): "Στο θέμα της ΔΕΗ η κυβέρνηση δεν μπορεί να ξεπεράσει τις ιδεοληψίες της"

Κ.Χατζηδάκης (ΝΔ):
"Η κυβέρνηση δίνει μάχη οπισθοφυλακής για την απελευθέρωση της αγοράς ενέργειας, για να χαϊδέψει τα αυτιά του κομματικού ακροατηρίου της" σημειώνει ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας
Στο θέμα της ΔΕΗ, η κυβέρνηση «δεν μπορεί να ξεπεράσει τις ιδεοληψίες της» τονίζει ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κωστής Χατζηδάκης.
Οπως επισημαίνει σε συνέντευξη του στον "Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής", «η κυβέρνηση Θα μπορούσε να "ανταλλάξει" την απελευθέρωση της ενέργειας με ένα ελαφρύτερο πακέτο για το αφορολόγητο και τις συντάξεις. Δεν το κάνει όμως. "Κατάπιε" τη μείωση του αφορολογήτου και των συντάξεων και δίνει μάχη οπισθοφυλακής για την απελευθέρωση της αγοράς ενέργειας, για να χαϊδέψει τα αυτιά του κομματικού ακροατηρίου της».
Ο ίδιος εκτιμά ότι είτε κλείσει η αξιολόγηση είτε όχι ελάχιστα πράγματα θα αλλάξουν στη οικονομία με την παρούσα κυβέρνηση: «Δεν μπορούν να γίνουν μια κανονική ευρωπαϊκή κυβέρνηση γι' αυτό και η οικονομία θα συνεχίσει να σέρνεται. Όσο, ωστόσο, η οικονομία παραμένει σε αυτή την κατάσταση οι πολιτικές εξελίξεις παραμένουν ανοιχτές. Η κυβέρνηση αγαπάει την εξουσία, αλλά δεν θα αντέξει για πολύ! Την εκδικείται η πραγματικότητα».
Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ επισημαίνει, εξάλλου, ότι «η ΝΔ θα αλλάξει το κλίμα στην οικονομία και θα αποκαταστήσει το κλίμα εμπιστοσύνης».


www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης