Τελευταία Νέα
Ενέργεια

Πρωτοποριακός οδικός φωτισμός στο Κάρντιφ εξοικονομεί 750.00 λίρες ετησίως

Πρωτοποριακός οδικός φωτισμός στο Κάρντιφ εξοικονομεί 750.00 λίρες ετησίως
Το σύστημα αναμένεται να μειώσει την ηλεκτρική ενέργεια που χρησιμοποιείται για φωτισμό κατά 60%
Η Ουαλία έχει εγκαταστήσει 14.000 ενεργειακά αποδοτικούς προβολείς LED και ένα έξυπνο σύστημα διαχείρισης στην πρωτεύουσα της.
Το έργο στο Κάρντιφ είναι το  Νο1.000 του είδους του που παρέχεται από τη Philips Lighting και αναμένεται να μειώσει σημαντικά το αποτύπωμα άνθρακα της πόλης, να μεγιστοποιήσει την επιχειρησιακή αποτελεσματικότητα και να βελτιώσει την ασφάλεια των πολιτών.
Το σύστημα αναμένεται να μειώσει την ηλεκτρική ενέργεια που χρησιμοποιείται για φωτισμό κατά 60%, με την εκτιμώμενη εξοικονόμηση να ανέρχεται συνολικά πάνω από £ 750,000 ετησίως.
Το δίκτυο του οδικού φωτισμού , το οποίο παρακολουθείται και ελέγχεται εξ αποστάσεως, μπορεί να ρυθμίζεται πιο χαμηλά σε ήσυχους δρόμους ή να ενισχύεται ο φωτισμός κοντά σε διαβάσεις με κόσμο, έξω από τα σπίτια  καταναλωτών με ειδικές ανάγκες  ή να βοηθά τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.
Τα φώτα μπορούν να εξοπλιστούν με πρόσθετους αισθητήρες και εξοπλισμό στο μέλλον για την παροχή πρόσθετων έξυπνων υπηρεσιών, όπως η μέτρηση της ρύπανσης ή τα επίπεδα κυκλοφορίας.
Ο νέος φωτισμός εξοικονομεί χρόνο και χρήματα στέλνοντας ειδοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο, αν χρειάζεται να αλλαχθεί ή επισκευασθεί κάτι, αντικαθιστώντας έτσι τα νυχτερινά πληρώματα που πρέπει να οδηγούν στις περιοχές αναζητώντας  ελαττωματικά φώτα.
Ο Jacques Letzelter, επικεφαλής του δημόσιου φωτισμού και υπέυθυνος για τον φωτισμό της Philips, δήλωσε: "Ο συνδεδεμένος φωτισμός θα συμβάλει σε ένα ασφαλέστερο περιβάλλον για τους πολίτες του Κάρντιφ και θα επιτρέψει στην πόλη να εξοικονομήσει ενέργεια και να απολαύσει λειτουργική αποτελεσματικότητα".

 
www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης