Χρηματιστήριο & Αγορές

Wall Street: Ασταθής συνεδρίαση με μεικτές τάσεις στην αγορά- Σε νέο ιστορικό υψηλό ο Nasdaq

tags :
Wall Street: Ασταθής συνεδρίαση με μεικτές τάσεις στην αγορά- Σε νέο ιστορικό υψηλό ο Nasdaq
Ο Nasdaq βρέθηκε σε ένα νέο ρεκόρ και έκλεισε στις 5551,82 μονάδες με άνοδο 0,36%
Οι μετοχές στην Wall Street έκλεισαν μικτά μετά από μια ασταθή συνεδρίαση την Τρίτη 10/1/2017, καθώς το σύνθετο Nasdaq έφθασε σε ένα νέο ιστορικό ρεκόρ, ενώ οι επενδυτές προετοιμάζονται για την συνέντευξη του νέου προέδρου των ΗΠΑ.
"Τις τελευταίες εβδομάδες, βλέπετε ένα πόλεμο μεταξύ ταύρων και των αρκούδων," δήλωσε ο Adam Sarhan, Διευθύνων Σύμβουλος της 50 Park Investments. «Η αγορά συνεχίζει να περιμένει για ένα καταλύτη».
Ο Nasdaq βρέθηκε σε ένα νέο ρεκόρ ημέρας καθώς οι μετοχές υγειονομικής περίθαλψης αυξήθηκαν και έκλεισε στις 5551,82 μονάδες με άνοδο 0,36%.
Ο S & P 500 κέρδισε 0,11% ενδοσυνεδριακά,με την υγειονομική περίθαλψη κερδίζει περίπου 0,6% και τελικά έκλεισε στις 2268,90 μονάδες χωρίς μεταβολή.
Ο S & P Energy Sector έκλεισε στις 544,11 μονάδες με πτώση 0,95%.
Ο βιομηχανικός δείκτης Dow Jones υποχώρησε περίπου τελικά πάνω από 30 μονάδες και έκλεισε στις 19.855, 53 μονάδες με πτώση 0,16%
«Είχαμε λίγο πίσω-και-εμπρός πρόσφατα ... που συνέπεσε με τη βελτίωση των οικονομικών δεδομένων», δήλωσε ο Mark Luschini, επικεφαλής επενδυτικής στρατηγικής της Janney Montgomery Scott, ο οποίος σημείωσε ότι  η αγορά προσπαθεί να πάρει πίσω κάποιες από τις απώλειες της Δευτέρας.
Τα αποτελέσματα της έρευνας NFIB για τις μικρές επιχειρήσεις   έδειξαν υψηλό 12 ετών τον Δεκέμβριο.
"Σαφώς, το πλάτος έχει μειωθεί," είπε ο Maris Ogg, πρόεδρος στο Tower Bridge Advisors. "Υπάρχουν κάποιες βραχυπρόθεσμες ανησυχίες. Η βραχυπρόθεσμη ανησυχία που έχω είναι η αύξηση του δολαρίου."
Από την εκλογή του Donald Trump, το δολάριο έχει ανατιμηθεί περισσότερο από 3%.
Η συνέντευξη Trump έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί  την Τετάρτη στις 11 π.μ. ET. «Οι επενδυτές θα θέλουν να ακούσουν τι έχει να πει, και αν αλλάξει ο τόνος του," δήλωσε ο Peter Cardillo, επικεφαλής οικονομολόγος της αγοράς στο First Standard Financial.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης