Τελευταία Νέα
Απόψεις

Ν. Λυγερού: Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν Μπάιντεν – Ο Τραμπ αντεπιτίθεται με "λευκό εθνικισμό"

Ν. Λυγερού: Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν Μπάιντεν – Ο Τραμπ αντεπιτίθεται με
Άρθρο της Νεφέλης Λυγερού

Μέχρι τώρα οι δημοσκοπήσεις επιβεβαιώνουν τη μεγάλη διαφορά μεταξύ των δύο υποψηφίων. Στις τελευταίες καταγράφεται προβάδισμα 8 μονάδων του Μπάιντεν (49% έναντι 41%). Δημοσκόπηση, του ABC και της Washington Post καταγράφει μεγαλύτερο προβάδισμα του Μπάιντεν στην πρόθεση ψήφου (55% έναντι 40%). Ο Τραμπ βρίσκεται πολύ πίσω από τον Δημοκρατικό αντίπαλό του και σε πέντε από τις επαμφοτερίζουσες Πολιτείες (swing states) που θεωρούνται κρίσιμες για την νίκη.

Ο Μπάιντεν διατηρεί προβάδισμα σε Ουισκόνσιν (47% έναντι 43%), Πενσυλβάνια (48% έναντι 44%), Μίσιγκαν (48% έναντι 44%), Φλόριντα (50% έναντι 44%) και Αριζόνα (45% έναντι 44%). Ο Τραμπ προηγείται στην Βόρεια Καρολίνα (48% έναντι 47%). Ο πρόεδρος αμφισβητεί τις δημοσκοπήσεις, αλλά το κλίμα στον Λευκό Οίκο επιδεινώνεται μέρα με την μέρα. Ο πρόεδρος κατηγορεί το επιτελείο του για λάθη και παραλείψεις, ενώ έχουν ήδη απομακρυνθεί κάποιοι εξ αυτών που είχαν αναλάβει κομβικό ρόλο στην καμπάνια του. Πλέον, οι ελπίδες του στρέφονται στο τελευταίο και κρίσιμο βήμα πριν τις εκλογές, στα τηλεοπτικά ντιμπέιτ.

Τα τελευταία 24ωρα επιχειρεί να κερδίσει και την εμπιστοσύνη των λευκών γυναικών. Ένα ροζ πούλμαν με το πρόσωπο του και το σύνθημα «Γυναίκες υπέρ του Τραμπ» έκανε την εμφάνισή του σε διάφορες Πολιτείες. Ο ίδιος, όπως συνηθίζει, πραγματοποίησε μία σειρά από σκόρπιες αναρτήσεις υπέρ της νοικοκυράς, της λευκής γυναίκας που ζει στα προάστια και ανησυχεί για το μέλλον της οικογένειάς της.

Διαβάστε ΕΔΩ τη συνέχεια του άρθρου
www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης