Τελευταία Νέα

Στις 15 Ιουνίου η γενική συνέλευση του ΣΕΒ - Υποψήφιος Πρόεδρος ο Δημήτρης Παπαλεξόπουλος

Στις 15 Ιουνίου η γενική συνέλευση του ΣΕΒ - Υποψήφιος Πρόεδρος ο Δημήτρης Παπαλεξόπουλος
Η Ανοικτή Εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά, μέσω livestreaming
Φέτος θα διεξαχθούν αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και του νέου Γενικού Συμβουλίου του ΣΕΒ. Σημειώνεται ότι σύμφωνα με ομόφωνη απόφασή του (10/3/2020), το ΔΣ του ΣΕΒ προτείνει τον κ. Δημήτρη Παπαλεξόπουλο ως υποψήφιο Πρόεδρό του στη Γενική Συνέλευση των μελών του Συνδέσμου. Με την ίδια απόφαση για τη θέση του Προέδρου της Εκτελεστικής Επιτροπής θα προταθεί ως νέο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου ο κύριος Ευθύμιος Βιδάλης. 
Με την εκλογή του ο κ. Παπαλεξόπουλος θα διαδεχθεί τον κ. Θεόδωρο Φέσσα στην ηγεσία του ΣΕΒ, ο οποίος διετέλεσε πρόεδρος του Συνδέσμου, επί τρεις συνεχείς θητείες (2014-2020).

Στην Ετήσια Γενική Συνέλευση τα Μέλη του ΣΕΒ θα κληθούν, μεταξύ των άλλων, να εγκρίνουν, μέσω ηλεκτρονικού συστήματος ψηφοφορίας, τον Απολογισμό Πεπραγμένων για το 2019, τον Ετήσιο Απολογισμό για την οικονομική χρήση που έληξε (2019), καθώς και τον Προϋπολογισμό για το 2020. Στο δεύτερο μέρος της Γενικής Συνέλευσης θα μιλήσει στα Μέλη του ΣΕΒ, ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Αλέξης Τσίπρας.

Θα ακολουθήσει στις 19:30, η Ανοικτή Εκδήλωση της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης του ΣΕΒ, η οποία περιλαμβάνει ομιλίες από τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη και από τον νέο Πρόεδρο του ΣΕΒ. Η Ανοικτή Εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά, μέσω livestreaming.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης