Ενέργεια

Η Gazprom ανέστειλε τις επισκέψεις στελεχών της στο εξωτερικό λόγω κορωνoϊού

tags :
Η Gazprom ανέστειλε τις επισκέψεις στελεχών της στο εξωτερικό λόγω κορωνoϊού
Οι περιορισμοί ισχύουν από τις 2 Μαρτίου
H ρωσική πετρελαϊκή εταιρεία Gazprom ανέστειλε τις επισκέψεις των συνεργατών του στο εξωτερικό για όσο διάστημα διαρκεί η έξαρση του κορωνoϊού, δήλωσε εκπρόσωπος τύπου της εταιρείας στο Reuters.
Ο ίδιος δήλωσε ότι το προσωπικό θα πρέπει να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις έπειτα από ιδιωτικές επισκέψεις στο εξωτερικό.
Οι περιορισμοί ισχύουν από τις 2 Μαρτίου, μεταδίδει το πρακτορείο TASS, επικαλούμενο οδηγία που εστάλη στους διευθυντές των θυγατρικών εταιρειών της Gazprom.

Εξαίρεση αποτελούν, σύμφωνα με την εφημερίδα RBK, η οποία επικαλείται συνεργάτες της εταιρείας, μόνο τα ταξίδια που έχουν την έγκριση της ηγεσίας της Gazprom. Οι ίδιες πηγές της εφημερίδας ανάφεραν ότι οι συνεργάτες της Gazprom έλαβαν σχετική επιστολή που φέρει την υπογραφή του αναπληρωτή προέδρου της Gazprom Σεργκέι Χομιακόφ.
Στα τέλη Φεβρουαρίου οι «Ρωσικοί Σιδηρόδρομοι», όπως είχε μεταδώσει το TASS επικαλούμενο τον αναπληρωτή διευθυντή της εταιρείας Ντμίτρι Σαχάνοφ, είχαν περιορίσει τα ταξίδια των συνεργατών τους στο εξωτερικό εξαιτίας του κοροναϊού.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης