Χρηματιστήριο & Αγορές

Τέρνα Ενεργειακή: Στις 5/3 η ημερομηνία αποκοπής της επιστροφής ποσού 0,17 ευρώ/μετοχή

Τέρνα Ενεργειακή: Στις 5/3 η ημερομηνία αποκοπής της επιστροφής ποσού 0,17 ευρώ/μετοχή

Δικαιούχοι Επιστροφής Κεφαλαίου θα είναι οι Μέτοχοι της Εταιρείας που είναι εγγεγραμμένοι στα αρχεία Σ.Α.Τ. της Παρασκευής 6 Μαρτίου 2020

Η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων της 18ης Δεκεμβρίου 2019 ενέκρινε την εισηγητική πρόταση του Διοικητικού Συμβουλίου για την επιστροφή ποσού 0,17 ευρώ ανά μετοχή στους Μετόχους, συνεπεία ισόποσης αύξησης και μείωσης του Μετοχικού Κεφαλαίου.Ως ημερομηνία αποκοπής ορίζεται η Πέμπτη 5 Μαρτίου 2020, ημερομηνία προγενέστερη της ημερομηνίας λήξης των Σ.Μ.Ε επί δεικτών στους οποίους συμμετέχει η μετοχή της Εταιρείας μας. 
Δικαιούχοι Επιστροφής Κεφαλαίου θα είναι οι Μέτοχοι της Εταιρείας που είναι εγγεγραμμένοι στα αρχεία Σ.Α.Τ. της Παρασκευής 6 Μαρτίου 2020 (record date) και ως ημερομηνία έναρξης καταβολής επιστροφής Κεφαλαίου ορίζεται η Τετάρτη 11 Μαρτίου 2020.
Η επιστροφή κεφαλαίου θα καταβληθεί μέσω Τραπέζης η οποία θα πιστώσει τους λογαριασμούς των Χειριστών.
Λεπτομέρειες θα δοθούν με νεότερη ανακοίνωση της Εταιρείας.
Επισημαίνεται ότι η έναρξη καταβολής επιστροφής κεφαλαίου, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθ. 30 του ν. 4548/2018, δεν μπορεί να γίνει πριν την παρέλευση τουλάχιστον σαράντα (40) ημερών από την τελική εγκριτική απόφαση.
Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλλει τις προαναφερόμενες ημερομηνίες αφού πρώτα ενημερώσει έγκαιρα το Επενδυτικό Κοινό.

 


www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης