Επιχειρήσεις

Στον ρυθμό του πρώτου μισού του 2019 τα κέρδη 9μηνου της ΓΕΚ Τέρνα – Στις 12/12 η ανακοίνωση

Στον ρυθμό του πρώτου μισού του 2019 τα κέρδη 9μηνου της ΓΕΚ Τέρνα – Στις 12/12 η ανακοίνωση
Στο διοικητικό συμβούλιο της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ τοποθετήθηκε και η Πηνελόπη Λαζαρίδου, η οποία είχε αποχωρήσει από την Τράπεζα Πειραιώς το 2017
Την Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου 2019, θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα 9μήνου του Ομίλου ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ.
Στη χθεσινή (9/12) έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Γιώργος Περιστέρης ενημέρωσε τους μετόχους ότι τα αποτελέσματα 9μήνου ακολουθούν τον ρυθμό των αποτελεσμάτων 6μήνου.
Στο πρώτο εξάμηνο του έτους, τα προ φόρων κέρδη της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ διαμορφώθηκαν σε  23,7 εκατ. ευρώ, έναντι 20 εκατ. ευρώ το 2018.
Τα καθαρά αποτελέσματα μετά την αφαίρεση των φόρων και των δικαιωμάτων μειοψηφίας, διαμορφώθηκαν σε κέρδη 5,9 εκατ. ευρώ, έναντι κερδών 7,1 εκατ. ευρώ το προηγούμενο έτος, κυρίως λόγω της υποχώρησης της κερδοφορίας του τομέα κατασκευών.
Η γενική συνέλευση ενέκρινε την πολιτική αποδοχών της εταιρείας τετραετούς διάρκειας και τη διεύρυνση του Διοικητικού Συμβουλίου με την εκλογή δύο νέων μελών, των Πηνελόπης Λαζαρίδου και Αθανάσιου Σκορδά.
O Θανάσης Σκορδάς, αποχώρησε από την εταιρεία Σελόντα λόγω αλλαγής ιδιοκτησιακού καθεστώτος ορίστηκε μέλος στο διοικητικό συμβούλιο της ΓΕΚ Τέρνα, την οποία γνωρίζει από το παρελθόν, καθώς διετέλεσε μέλος διοικητικού συμβουλίου της θυγατρικής που είχε αναλάβει την επένδυση στο Μαντούδι Ευβοίας.
Στο διοικητικό συμβούλιο της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ τοποθετήθηκε και η κα Πηνελόπη Λαζαρίδου, η οποία είχε αποχωρήσει από την Τράπεζα Πειραιώς το 2017, όταν ξεκίνησε η διοικητική αναδιοργάνωση της τράπεζας.
Η κυρία Λαζαρίδου είχε ήδη συνεργασία με τη ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης