Ηλεκτρισμός

Η Shell λανσάρει τους πρώτους φορτιστές για ηλεκτρικά οχήματα στη Σιγκαπούρη

Η Shell λανσάρει τους πρώτους φορτιστές για ηλεκτρικά οχήματα στη Σιγκαπούρη

Οι φορτιστές θα παρέχουν 0% έως 80% φόρτιση σε περίπου 30 λεπτά

Η Royal Dutch Shell λανσάρει φορτιστές ηλεκτρικών οχημάτων σε πρατήρια βενζίνης στη Σιγκαπούρη, η πρώτη κίνηση στη Νοτιοανατολική Ασία, ανακοίνωσε η εταιρεία τη Δευτέρα 19/8/2019.
Η υπηρεσία φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων, η Shell Recharge, θα είναι διαθέσιμη σε 10 πρατήρια καυσίμων Shell στη Σιγκαπούρη μέχρι τον Οκτώβριο του τρέχοντος έτους ή περίπου στο 20% του δικτύου λιανικής πώλησης της πόλης, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας.
Οι φορτιστές συνήθως παρέχουν από 0% έως 80% φόρτιση σε περίπου 30 λεπτά και είναι συμβατοί με τα περισσότερα ηλεκτρικά οχήματα στη Σιγκαπούρη.
Μια έρευνα που διεξήχθη από την Shell για τη συμπεριφορά των καταναλωτών ηλεκτρικών οχημάτων έδειξε ότι το 52% των κατοίκων της Σιγκαπούρης αποθαρρύνονται να αγοράσουν ή να χρησιμοποιήσουν ηλεκτρικό αυτοκίνητο, καθώς πιστεύουν ότι δεν υπάρχουν αρκετοί σταθμοί φόρτισης στην πόλη.
"Για να ανταποκριθεί στους στόχους της χώρας για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής, η Σιγκαπούρη χρειάζεται περισσότερες και καθαρότερες ενεργειακές λύσεις για την ισορροπία, των επιχειρήσεων και των μεταφορών", δήλωσε ο Aw Kah Peng, πρόεδρος της Shell Companies στη Σιγκαπούρη.
Η Shell σχεδιάζει να διαθέσει στη Σιγκαπούρη περισσότερες ενεργειακές λύσεις χαμηλών εκπομπών άνθρακα τους επόμενους μήνες και χρόνια, πρόσθεσε.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης