Ναυτιλία

Η Euronav επιλέγει το e-learning της SQLearn για τις εκπαιδευτικές της ανάγκες

tags :
Η Euronav επιλέγει το e-learning της SQLearn για τις εκπαιδευτικές της ανάγκες
Η ηλεκτρονική βιβλιοθήκη της SQLearn, Dolphin Library, περιλαμβάνει διαδραστικά μαθήματα e-learning, τα οποία καλύπτουν τις εκπαιδευτικές ανάγκες της ναυτιλίας
Η SQLearn με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει τη συνεργασία της με τη μεγάλη ναυτιλιακή εταιρεία Euronav, η οποία επέλεξε τα μαθήματα e-learning της ηλεκτρονικής βιβλιοθήκης Dolphin Library και το σύστημα διαχείρισης της εκπαίδευσης Dolphin System, για τα 52 πλοία του στόλου της EURONAV Ship Management Hellas & SAS.
«Στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας για προηγμένη εκπαίδευση του προσωπικού μας, ως Euronav είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι επιλέγουμε την εταιρεία SQLearn ως έναν από τους παρόχους εκπαίδευσής μας. Μέσα από τα καινοτόμα ηλεκτρονικά μαθήματα και τις υπηρεσίες e-learning, η SQLearn συμβάλλει και προσθέτει αξία στην κατάλληλη εκπαίδευση του προσωπικού μας, καθώς και στην προσπάθειά μας να λειτουργούμε βάσει των υψηλότερων προτύπων ασφάλειας», δήλωσε ο κ. Μιχάλης Μαλλιαρός, υπεύθυνος του στόλου της Euronav Ship Management Hellas.
Η ηλεκτρονική βιβλιοθήκη της SQLearn, Dolphin Library, περιλαμβάνει διαδραστικά μαθήματα e-learning, τα οποία καλύπτουν τις εκπαιδευτικές ανάγκες της ναυτιλίας. Τα μαθήματα αυτά είναι βασισμένα στα θέματα STCW, τα οποία καλύπτουν απαιτήσεις εθνικές και διεθνείς απαιτήσεις, καθώς και αυτές της σημαίας.
Το Dolphin System είναι ένα διαδικτυακό σύστημα e-learning, σχεδιασμένο εξ ολοκλήρου για τις ανάγκες της ναυτιλιακής αγοράς, με τεχνικά χαρακτηριστικά που μπορούν να υποστηρίξουν την εκπαίδευση εν πλω.
“Η SQLearn παρέχει σύγχρονες και καινοτόμες υπηρεσίες με στόχο τη βελτίωση της ασφάλειας και τη διαχείριση κινδύνων εν πλω, καθώς η εκπαίδευση συμβάλει στην αναγνώριση, κατανόηση και ελαχιστοποίηση των κινδύνων. Ως SQLearn, είμαστε πρωτοπόροι στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση στο χώρο της ναυτιλίας, με ευέλικτες, διαδραστικές μεθόδους και προηγμένες εκπαιδευτικές τεχνικές, γεγονός το οποίο αποδεικνύει πλήρως το Dolphin System με τα μοναδικά και ευφυή χαρακτηριστικά του. Είναι τιμή μας το γεγονός ότι η Euronav επέλεξε την SQLearn, ώστε να καλύψει κύριες εκπαιδευτικές της ανάγκες”, τόνισε ο κ. Σπυρος Γκούμας, Πρόεδρος της SQLearn.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης