Τελευταία Νέα
Αναλύσεις

Ποιοί κορυφαίοι διεθνείς επενδυτές τραπεζίτες, επιχειρηματίες θα είναι στη Ν.Υόρκη με την Capital Link

Ποιοί κορυφαίοι διεθνείς επενδυτές  τραπεζίτες, επιχειρηματίες θα είναι στη Ν.Υόρκη με την Capital Link
H συγκυρία είναι πολύ σημαντική καθώς λόγω της επικείμενης συμφωνίας σε αξιολόγηση και χρέος είναι προφανές ότι το παγκόσμιο επενδυτικό ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στην Ελλάδα.
Ένα άκρως ενδιαφέρον Forum όπου θα είναι επικεντρωμένο στις επενδύσεις στην Ελλάδα θα πραγματοποιήσει στις 12 Δεκεμβρίου η Capital Link.
Στο Forum που θα πραγματοποιηθεί στην Νέα Υόρκη θα συμμετέχουν κορυφαίοι παράγοντες των θεσμών, της ελληνικής κυβέρνησης, έλληνες τραπεζίτες, διεθνής επενδυτές με θέμα προοπτικές της ελληνικής οικονομίας.
H συγκυρία είναι πολύ σημαντική καθώς λόγω της επικείμενης συμφωνίας σε αξιολόγηση και χρέος είναι προφανές ότι το παγκόσμιο επενδυτικό ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στην Ελλάδα.
Στα panels των ομιλητών θα βρίσκονται ο Costelo της ΕΕ γνωστός στην Ελλάδα από την ομάδα των θεσμών.
Ο Francesco Drudi της ΕΚΤ ειδικός στα ελληνικά θέματα και ο Giammarioti του ESM.
Για την πορεία της ελληνικής οικονομίας θα μιλήσουν
Ο Αλέξης Τσίπρας ο έλληνας πρωθυπουργός
Ο Δ. Παπαδημητρίου ο υπουργός οικονομίας
Ο Γ. Χουλιαράκης ο αναπληρωτής υπουργός οικονομικών.
Ο Γ. Πιτσιλής ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων.
Για τα θέματα που αφορούν την χρηματοδότηση των ελληνικών επιχειρήσεων από τις παγκόσμιες αγορές κεφαλαίου θα μιλήσουν στελέχη της UBS, Deutsche bank Ν Έξαρχος, ο Κεραστάρης της Intralot, ο Λινάτσας της ΑΧΙΑ Ventures καθώς και στελέχη από ΕΛΠΕ, Citirgoup και Credit Suisse.
Στον πάνελ με θέμα αναζητώντας την Ανάπτυξη στην Ελλάδα - Χρηματοδότηση και επενδύσεις στην Ελλάδα θα συμμετέχουν στελέχη της EBRD, IFC, EIB και η Citigroup.
Για τις επενδύσεις σε επιχειρηματικούς κλάδους στην Ελλάδα θα μιλήσουν ο John Calamos, ο Καλλιτσάντσης του Ελλάκτωρα κ.α.
Ενδιαφέρον θα έχουν τα panels όπου θα βρεθεί ο Σταθάκης ο αρμόδιος υπουργός Ενέργειας, ενώ θα συμμετέχει και στέλεχος του New York Stock Exchange.
Στο πάνελ με θέμα οι προοπτικές των διεθνών επενδυτών στην Ελλάδα θα συμμετάσχει ο Wilbur Ross ο οποίος θα υπουργοποιηθεί επί προεδρίας Trump.
Μάλιστα ο Ross θα βραβευτεί σε τελετή που θα υπάρξει.
Στο σκέλος της ενέργειας θα μιλήσουν από την ΔΕΗ ο Παναγιωτάκης, στελέχη από τα ΕΛΠΕ και BNP Paribas.
Από τον τομέα των τραπεζών θα παραβρεθούν και θα μιλήσουν ο Νίκος Καραμούζης της Eurobank και ο Φραγκιαδάκης της Εθνικής τράπεζας.
Θα συμμετέχουν ο Παπαναγιώτου της UBS, καθώς και στελέχη της Goldman Sachs, BNP Paribas, Citigroup και o Eric Tourre του ΤΧΣ.
Από το σκέλος των προβληματικών δανείων και οι προοπτικές αναδιάρθρωσης θα συμμετέχουν η Credit Suisse, από την Alpha ο Θ . Αθανασόπουλος, η Blackrock, η Apollo, από την Πειραιώς ο Παπασπύρου και η Εθνική τράπεζα.
Από το σκέλος της ναυτιλίας θα μιλήσουν η Citigroup καθώς και στελέχη από την Τσάκος, Πίττας κ.α.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης