Τελευταία Νέα
Ναυτιλία

Επιβεβαιώθηκε - Για την Capital του Β. Μαρινάκη προορίζονται τα τέσσερα κορεάτικα πλοία LNG

Επιβεβαιώθηκε - Για την Capital του Β. Μαρινάκη προορίζονται τα τέσσερα κορεάτικα πλοία LNG
Πηγές από τον χώρο της ναυτιλίας που επικαλείται το Splash, έχουν συνδέσει τον Έλληνα εφοπλιστή με την τετράδα των πλοίων LNG
Σχετικά Άρθρα
Η Capital Group του Βαγγέλη Μαρινάκη είναι η μεγάλη ναυτιλιακή εταιρεία πίσω από τη νέα παραγγελία που δέχθηκε η Hyundai Samho Heavy Industries για τέσσερα πλοία μεταφοράς LNG.

Η Korea Shipbuilding & Offshore Engineering (KSOE), η οποία επιβλέπει τα ναυπηγεία του νοτιοκορεατικού ομίλου HD Hyundai, ανακοίνωσε αρχικά τη συμφωνία με έναν μη γνωστοποιημένο πλοιοκτήτη για πλοία 174.000 κυβικών μέτρων την περασμένη εβδομάδα.

Πηγές από τον χώρο της ναυτιλίας που επικαλείται το Splash, έχουν συνδέσει τον Έλληνα εφοπλιστή με την τετράδα των πλοίων LNG που θα παραδοθεί μέχρι τον Ιανουάριο του 2028 σε τιμή περίπου 270 εκατ. δολαρίων το καθένα.

Παρόλο που οι λεπτομέρειες σχετικά με τους τύπους των πλοίων δεν αποκαλύφθηκαν, οι μεσίτες αναφέρουν ότι η τιμή τους θα κυμανθεί μεταξύ 262 και 265 εκατ. δολαρίων.

Η τελευταία συμφωνία ανεβάζει το βιβλίο παραγγελιών της εταιρείας υπό την ηγεσία Μαρινάκη στα 19 πλοία στον κλάδο LNG, αμμωνίας και CO2 και στα 22 πλοία μεταφοράς LNG συνολικά που έχουν παραγγελθεί στη Νότια Κορέα από τον Ιούλιο του 2018.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης