Ναυτιλία

Η Kongsberg Maritime θα προμηθεύσει ένα εκτεταμένο πακέτο εξοπλισμού για 4 πλοία λειτουργίας υπηρεσιών κατασκευών (CSOV).

Η Kongsberg Maritime θα προμηθεύσει ένα εκτεταμένο πακέτο εξοπλισμού για 4 πλοία λειτουργίας υπηρεσιών κατασκευών (CSOV).

Τα πακέτα εξοπλισμού είναι για 2 πλοία για το Bernhard Schulte Offshore και 2 για την JP Morgan Asset Management.

Το σκάφος μήκους 90 μέτρων κατασκευάζεται στο Ulstein Verft, σύμφωνα με το σχέδιο Ulstein SX222.

Η Kongsberg Maritime θα προμηθεύσει την ίδια σειρά εξοπλισμού και στα 4 πλοία.

Το πακέτο Kongsberg Maritime ενσωματώνει προωστήρες αζιμουθίου US 205 με τη λύση K-Power DC Hybrid, το K-Chief EMS/IAS και τα υπόλοιπα συστήματα ελέγχου K-Line για ένα νέο επίπεδο έξυπνης διαχείρισης ενέργειας.

Θα ελέγχεται από μια σύγχρονη και αποτελεσματική πλήρως ενσωματωμένη λύση K-Master Bridge, που καλύπτει το K-Bridge Navigation, το K-Thrust και ένα προηγμένο σύστημα K-Pos W2W DP.

Ο Sondre Naeslund Larsson (Διευθυντής πωλήσεων offshore της Kongsberg Maritime), δήλωσε: «Είμαστε χαρούμενοι που μας εμπιστεύτηκαν η Ulstein Verft και οι ιδιοκτήτες για την προμήθεια μιας εκτεταμένης γκάμα εξοπλισμού στα υψηλής ποιότητας πλοία τους.

«Η ζήτηση για υπεράκτια αιολικά πλοία αυξάνεται και το ίδιο αυξάνεται και η απαίτηση να είναι ενεργειακά αποδοτικά και έτοιμα για μελλοντικούς κανονισμούς».

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης