Επιχειρήσεις

Public: Τα certified μεταχειρισμένα smartphones “second go” γίνονται η πιο δημοφιλής επιλογή

Public: Τα certified μεταχειρισμένα smartphones “second go” γίνονται η πιο δημοφιλής επιλογή

Μεγάλη ποικιλία πιστοποιημένων μεταχειρισμένων iPhone

Τα Public εξασφαλίζουν μεγάλη ποικιλία πιστοποιημένων μεταχειρισμένων iPhone συσκευών “second go”, τα οποία έχουν υποβληθεί σε αυστηρές δοκιμές και πρωτόκολλα ελέγχου και έρχονται με την εγγύηση της εξειδικευμένης ομάδας των iRepair Experts που βρίσκονται μέσα στα Public.

Με 69 σημεία ποιοτικού ελέγχου από εξειδικευμένους τεχνικούς και γραπτή πιστοποίηση από την iRepair, με 85%+ μπαταρία, χωρίς προειδοποιητικά μηνύματα για μη αυθεντικά ανταλλακτικά μπαταρίας-οθόνης και με 2 χρόνια εγγύηση καλής λειτουργίας, κάθε “second go” smartphone είναι 100% λειτουργικό, σαν καινούργιο!

Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε από την εταιρεία Kantar και αφορούσε το τελευταίο τρίμηνο του 2023, οι καταναλωτές έδειξαν την προτίμησή τους στα Public, θέτοντάς τα στη πρώτη θέση των επιλογών τους για αγορά certified μεταχειρισμένης συσκευής smartphone!

Την προτίμηση αυτή θέλουν να ενισχύσουν τα Public, δίνοντας στους καταναλωτές την επιλογή να αποκτήσουν μια συσκευή “second go” πιστοποιημένου μεταχειρισμένου iPhone προσφέροντας τους διπλό όφελος.

Μπορούν να εξοικονομήσουν έως και 50% των χρημάτων τους, σε σύγκριση με την αγορά μιας νέας συσκευής και χωρίς κανένα συμβιβασμό στην ποιότητα, προωθώντας ταυτόχρονα την κυκλική οικονομία.

Οι καταναλωτές μπορούν να δουν από κοντά τις second go συσκευές (πριν την αγορά τους) μέσα στα 35 καταστήματα Public με iRepair, νιώθοντας σιγουριά για την επιλογή τους και ασφάλεια ότι αποκτούν ακριβώς αυτό που επιθυμούν. Και με δωρεάν μεταφορικά για αγορές στο Public.gr, η αγορά γίνεται πιο εύκολη από ποτέ!

Και κάπως έτσι, στα Public δεν παίζει ΟΟPs!


T
α Public γνωρίζουν πως πολύ συχνά η πραγματικότητα δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των πελατών. Δεν είναι λίγες οι φορές που όλοι βρεθήκαμε μπροστά σε δυσάρεστες εκπλήξεις, ακόμη και στις πιο συνηθισμένες συναλλαγές μας και σκεφτήκαμε ….oops!

Για αυτό τα Public, όπως μας δείχνουν μέσα από την νέα καμπάνια που βρίσκεται ήδη στον αέρα, διασφαλίζουν σε συνεργασία με τους iRepair Experts, πως κάτι τέτοιο δεν θα προκύψει με το μεταχειρισμένο πιστοποιημένο “second go” smartphone που θα αποκτήσεις από τα Public.

Τα πιστοποιημένα μεταχειρισμένα iPhone δεν υπολείπονται σε τίποτα σε σχέση με τα καινούρια. Και κάπως έτσι, αναφωνούμε “PSSSS”!


Επισκέψου ένα από τα 35 καταστήματα
Public με iRepair, και επίλεξε την πιστοποιημένη μεταχειρισμένη iPhone συσκευή “second go” που σου ταιριάζει!

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης