Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Νέος CEO στην Howden Agents ο Φίλιππος Μυτιληναίος

Νέος CEO στην Howden Agents ο Φίλιππος Μυτιληναίος

Ο μεγαλύτερος μεσίτης ασφαλειών στην Ελλάδα και στην Κύπρο, γνωστοποίησε την έναρξη συνεργασίας με το πετυχημένο στέλεχος πολυεθνικών εταιρειών του ασφαλιστικού κλάδου

Η Howden ανακοινώνει την έναρξη εργασιών της Howden Agents, με τον Φίλιππο Μυτιληναίο να ηγείται αυτού του σχήματος με την ιδιότητα του CEO, δημιουργώντας ακόμα έναν πυλώνα με retail υπηρεσίες δίνοντας έμφαση στην ασφάλιση υγείας και στην ασφάλιση ζωής.

Η Howden, είναι ο μεγαλύτερος μεσίτης ασφαλειών στην Ελλάδα και στην Κύπρο, μέλος του Παγκόσμιου Ομίλου Howden, ο οποίος ξεπερνά τα $38 δις. υπό διαχείριση ασφάλιστρα, με δραστηριότητα σε περισσότερες από 50 χώρες και 16.000 εργαζόμενους διεθνώς.


Ο Φίλιππος Μυτιληναίος (
CEO της Howden Agents αναφέρει):

«Είμαστε πολύ υπερήφανοι για την δημιουργία μίας Εταιρείας, όπως η Howden Agents η οποία συμπλέει με τα υψηλά πρότυπα ενός Παγκόσμιου Ομίλου και θέτει την ικανοποίηση των πελατών του ως αναγκαία προτεραιότητα.

Όλη η ομάδα που στελεχώνει την Howden Agents διαθέτει πολυετή εμπειρία και όλα τα απαραίτητα εχέγγυα προκειμένου να ανταποκριθεί σε κάθε νέα ανάγκη, προσφέροντας σύγχρονα και καινοτόμα προϊόντα ασφάλισης. Στόχος μας είναι να ενισχύσουμε ακόμη περισσότερο αυτή την ομάδα με τους καλύτερους επαγγελματίες και τα πιο έμπειρα στελέχη του χώρου μας».


Ο Φίλιππος Μυτιληναίος, μετά το πέρας των σπουδών του στην Αγγλία, έχει αναλάβει θέσεις ευθύνης σε πολυεθνικές εταιρείες του ασφαλιστικού κλάδου.

Το 2004 ίδρυσε την Consensus Insurance Services η οποία διακρίθηκε για την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών στους πελάτες της και τα καινοτόμα προϊόντα της, με προσανατολισμό στον κλάδο υγείας και τα νοσοκομειακά προγράμματα. Από το 2023 που εντάχθηκε στον Όμιλο της Howden μέχρι και σήμερα ήταν Επικεφαλής του IPMI.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ
HOWDEN ΕΛΛΑΔΑΣ

Η HOWDEN Hellas είναι ο μεγαλύτερος επιχειρηματικός μεσίτης ασφαλίσεων και αντασφαλίσεων στην Ελλάδα, με εμπειρία είκοσι χρόνων σε όλους τους κλάδους της επιχειρηματικής δραστηριότητας.

Με γραφεία σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα και Ηράκλειο Κρήτης, καθώς και περισσότερα από 220 εξειδικευμένα στελέχη και τεχνικούς, η Howden στην Ελλάδα προσφέρει στους πελάτες της το σύνολο των υπηρεσιών ασφάλισης, διαχείρισης κινδύνων και αποζημιώσεων με ταχύτητα, υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση και βαθιά τεχνογνωσία.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ HOWDEN GROUP

O Όμιλος Howden, ένας από τους μεγαλύτερους ασφαλιστικούς brokers παγκοσμίως, ο οποίος ξεπερνά τα $38 δις. υπό διαχείριση ασφάλιστρα, με δραστηριότητα σε περισσότερες από 50 χώρες και 16.000 εργαζόμενους διεθνώς, αποτελεί ηγετική δύναμη στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση Μεγάλων Επιχειρήσεων και σε όλους τους κλάδους ασφάλισης, αντασφάλισης και διαχείρισης κινδύνων.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης