Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Ώθηση στην ανάπτυξη της GREEN δίνει η συνεργασία με την αλυσίδα Κωτσόβολος

Ώθηση στην ανάπτυξη της GREEN δίνει η συνεργασία με την αλυσίδα Κωτσόβολος
Μέσω των καταστημάτων Κωτσόβολος οι καταναλωτές θα μπορούν με μία  απλή διαδικασία να συνάπτουν συμβάσεις για την εξασφάλιση ρεύματος από την εταιρία GREEN με έκπτωση έως και 25% επί της τιμής του ηλεκτρικού
Ως ένα αποφασιστικό βήμα προς την κατεύθυνση ενίσχυση της θέσης της στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας, αξιολογείται η στρατηγική συνεργασία της εταιρίας προμήθειας ρεύματος GREEN με την αλυσίδα καταστημάτων ηλεκτρικών – ηλεκτρονικών ειδών Κωτσόβολος.
Μέσω αυτής της συνεργασίας, η GREEN έρχεται πιο κοντά στον οικιακό καταναλωτή, αφού αυτός θα μπορεί πλέον να βρίσκει τα προϊόντα του εναλλακτικού παρόχου στα συγκεκριμένα καταστήματα όπου παράλληλα θα έχει και τη δυνατότητα να εξοφλεί τους λογαριασμούς ρεύματος.
Η εταιρεία θα προσφέρει μέσω των καταστημάτων Κωτσόβολος δύο βασικά πακέτα ηλεκτρικού ρεύματος στους καταναλωτές που επιθυμούν να ενταχθούν στο δίκτυό της:
•    Το πρώτο είναι το GREEN FREE, το οποίο προσφέρει έως και 25% έκπτωση στην τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος, χωρίς καμία χρονική δέσμευση εκ μέρους του καταναλωτή.
•    Το δεύτερο πακέτο ονομάζεται GREEN PROMO και εξασφαλίζει έκπτωση έως και 25% έκπτωση στην αξία του ηλεκτρικού ρεύματος, χωρίς πάγιο.  Το πλεονέκτημα του προγράμματος είναι ότι μαζί με την αίτηση στα καταστήματα της Κωτσόβολος, ο καταναλωτής θα λαμβάνει δωροεπιταγή 60 ευρώ για οποιαδήποτε αγορά επιθυμεί. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα προσφέρεται με συμβόλαιο που δεσμεύει τον καταναλωτή για διάστημα δύο ετών.  
Ο πρόεδρος της GREEN κ. Βύρων Βασιλειάδης ανέφερε κατά τη διάρκεια παρουσίασης της συνεργασίας με την αλυσίδα Κωτσόβολος, ότι η εταιρεία του είναι μέλος του ομίλου Βασιλειάδη και ιδρύθηκε το 2009.  
Σύμφωνα με τον ίδιο, ως βασική προτεραιότητα της στρατηγικής της εταιρίας είναι ο πελάτης, στον οποίο προσφέρονται ξεκάθαροι λογαριασμοί, χωρίς υποσημειώσεις και ψιλά γράμματα.
Ο κ. Βασιλειάδης χαρακτήρισε τη συνεργασία με την εταιρία Κωτσόβολος ως μίας καινούργια σελίδα στην ιστορία της GREEN.

Άμεση πρόσβαση στο καταναλωτικό κοινό

Από την πλευρά του ο εμπορικός διευθυντής της εταιρείας κ. Βασίλης Πάκας αναφέρθηκε στη συνεργασία λέγοντας ότι αυτή θα τους δώσει άμεση πρόσβαση στο καταναλωτικό κοινό, το οποίο αναζητεί έναν καλύτερο πάροχο στην αγορά της ηλεκτρικής ενέργειας.
Ο κ. Πάκας ανέφερε ότι η GREEN έχει σήμερα 8.000 μετρητές στην ελληνική αγορά.
Πάντως, η δραστηριότητά της GREEN είναι διεθνής, αφού έχει παρουσία σε 14 χώρες και προσφέρει υπηρεσίες ενέργειας σε ισχυρούς πολυεθνικούς ομίλους.
Ο κ. Ανδρέας Αθανασόπουλος, διευθύνων σύμβουλος της Κωτσόβολος, αναφέρθηκε στη συνεργασία με την GREEN λέγοντας ότι η εμπορική αλυσίδα έλαβε αρχικά τις υπηρεσίες του εναλλακτικού παρόχου ως πελάτης και στη συνέχεια έδωσε το πράσινο φως για τη συνεργασία και την πώληση των προϊόντων ρεύματος στους καταναλωτές μέσω των καταστημάτων της.

Νίκος Θεοδωρόπουλος

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης