Τελευταία Νέα
Ευρώπη

Χριστοδουλίδης: Η Κύπρος θα συνεχίσει την υλοποίηση των ενεργειακών της σχεδιασμών

Χριστοδουλίδης: Η Κύπρος θα συνεχίσει την υλοποίηση των ενεργειακών της σχεδιασμών
«Σε καμιά απολύτως περίπτωση δεν θα εμπλακούμε στο επικοινωνιακό παιγνίδι της Τουρκίας για δημιουργία αμφισβητήσεων στην Ανατολική Μεσόγειο» τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της Κύπρου.
«Η καλύτερη απάντηση προς την Τουρκία είναι να συνεχίσουμε να υλοποιούμε τους ενεργειακούς μας σχεδιασμούς, όπως διαφαίνεται μέσα από πολύ συγκεκριμένες εξελίξεις το τελευταίο διάστημα και παρόμοιες εξελίξεις θα δούμε και το αμέσως επόμενο διάστημα», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της Κύπρου Νίκος Χριστοδουλίδης.
Αναφερόμενος στους ενεργειακούς σχεδιασμούς της Κυπριακής Δημοκρατίας και σχολιάζοντας το περιεχόμενο της συνέντευξης του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου στη εφημερίδα «Φιλελεύθερος» επί του θέματος, ο κ. Χριστοδουλίδης είπε, ότι «σε καμιά απολύτως περίπτωση δεν θα εμπλακούμε στο επικοινωνιακό παιγνίδι της Τουρκίας για δημιουργία αμφισβητήσεων στην Ανατολική Μεσόγειο.
Οι ενέργειές μας γίνονται σε συνάρτηση με το διεθνές δίκαιο, σε συνεργασία με τα γειτονικά κράτη».
«Η καλύτερη απάντηση προς την Τουρκία είναι να συνεχίσουμε να υλοποιούμε τους ενεργειακούς μας σχεδιασμούς, όπως διαφαίνεται μέσα από πολύ συγκεκριμένες εξελίξεις το τελευταίο διάστημα και παρόμοιες εξελίξεις θα δούμε και το αμέσως επόμενο διάστημα» τόνισε ο κ. Χριστοδουλίδης.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης