Τελευταία Νέα
Διεθνή

Κυπριακό, ενεργειακά στο επίκεντρο των συζητήσεων Αναστασιάδη με πρωθυπουργούς Αιγύπτου-Ιορδανίας

Κυπριακό, ενεργειακά στο επίκεντρο των συζητήσεων Αναστασιάδη με πρωθυπουργούς Αιγύπτου-Ιορδανίας
Με τον πρωθυπουργό της Ιορδανίας Χανί Μουλκί, ο Νίκος Αναστασιάδης συζήτησε για το Κυπριακό, θέματα ενέργειας, τις διμερείς σχέσεις Κύπρου-Ιορδανίας
Κυπριακό, ενεργειακά και άλλα θέματα της περιοχής βρίσκονται στο επίκεντρο των επαφών-συναντήσεων που πραγματοποιεί ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης με ηγέτες χωρών της περιοχής στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ που πραγματοποιείται στο Αμάν της Ιορδανίας.
Σύμφωνα με τα όσα ανάρτησε στο twitter o Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Βίκτωρας Παπαδόπουλος, με τον Παλαιστίνιο Πρόεδρο Άμπου Άμπας ο κ.Αναστασιάδης συζήτησε Κυπριακό και Παλαιστινιακό.
Ακολούθως συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό της Αιγύπτου Σερί Ισμαήλ τον οποίο ενημέρωσε για Κυπριακό και την πρότασή του σε ό,τι αφορά τη σύγκληση νέας διάσκεψης στη Γενεύη, ενώ οι δύο τους συζήτησαν επίσης τα ενεργειακά και άλλα θέματα της περιοχής.
Τέλος με τον πρωθυπουργό της Ιορδανίας Χανί Μουλκί συζήτησαν το Κυπριακό, θέματα ενέργειας, τις διμερείς σχέσεις και θέματα της περιοχής.
Πηγή:ΚΥΠΕ/sigmalive

www.worldenergynews.grwww.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης