Επιχειρήσεις

Tην Τετάρτη 31/5 η Ετήσια Γενική Συνέλευση του ΣΕΒ

Tην Τετάρτη 31/5  η Ετήσια Γενική Συνέλευση του ΣΕΒ
Ομιλητής στην απογευματινή εκδήλωση ο Διευθύνων Σύμβουλος της Fairfax Financial Holdings, κ. Prem Watsa
Με βασικό μήνυμα «ΣΕΒ 110 χρόνια δύναμη προόδου» πραγματοποιείται την Τετάρτη, 31 Μαΐου, η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των Μελών του ΣΕΒ, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Σημειώνεται ότι φέτος ο ΣΕΒ συμπληρώνει 110 χρόνια δημιουργικής δράσης και προσφοράς στην επιχειρηματικότητα και  εθνική οικονομία.
Στην Ετήσια Γενική Συνέλευση τα Μέλη του ΣΕΒ θα κληθούν, μεταξύ των άλλων, να εγκρίνουν τον Απολογισμό Πεπραγμένων για το 2016, τον Ετήσιο Απολογισμό για την οικονομική χρήση που έληξε (2016), καθώς και τον Προϋπολογισμό για το 2017.
Εξάλλου, στην πρωινή συνεδρίαση θα μιλήσουν στα Μέλη του ΣΕΒ, ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κωστής Χατζηδάκης, καθώς και ο Chief Economist του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας (ESM), κ. Rolf Strauch, με θέμα: «Το μέλλον της Ελλάδας στην Ευρώπη και το στοίχημα της ανάπτυξης».
Στην απογευματινή εκδήλωση της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης του ΣΕΒ, την οποία θα τιμήσει με την παρουσία του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος, χαιρετισμό θα απευθύνει ο Πρωθυπουργός κ. Αλέξης Τσίπρας, ενώ κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος της Fairfax Financial Holdings, κ. Prem Watsa.
Το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί με την ομιλία του  Πρόεδρου του ΣΕΒ, κ. Θεόδωρου Φέσσα.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης