Διεθνή

Προβάδισμα 3% της Clinton έναντι του Trump δίνει δημοσκόπηση των Bloomberg/Selzer

Προβάδισμα 3% της Clinton έναντι του Trump δίνει δημοσκόπηση των Bloomberg/Selzer
η υποψήφια των Δημοκρατικών συγκεντρώνει 44% έναντι 41% του Ρεπουμπλικανού υποψηφίου
Προβάδισμα της Hillary Clinton με 3 ποσοστιαίες μονάδες έναντι του Donald Trump δίνει νέα δημοσκόπηση των Bloomberg Politics- Selzer & Co, που δημοσιεύθηκε σήμερα Δευτέρα (7/11) παραμονή των αμερικανικών προεδρικών εκλογών.
Συγκεκριμένα, η υποψήφια των Δημοκρατικών συγκεντρώνει 44% έναντι 41% του Ρεπουμπλικανού υποψηφίου, ο υποψήφιος των Φιλελευθέρων Gary Johnson συγκεντρώνει 4% και η υποψήφια των Πρασίνων Jill Stein 2%.
Μέσα σε αυτό το αμφίρροπο κλίμα οι δύο κύριοι υποψήφιοι εντείνουν τον προεκλογικό τους αγώνα μέχρι εσχάτων, με την Hillary Clinton να έχει αποκτήσει το προβάδισμα, μετά την απόφαση του FBI να μην της ασκήσει δίωξη για την υπόθεση του ηλεκτρονικού της ταχυδρομείου.
Την υπόθεση αυτή είχε αναδείξει ως κυρίαρχη το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα τις τελευταίες 10 ημέρες, κάνοντας την ανατροπή στις δημοσκοπήσεις υπέρ του Donald Trump.
Περνώντας στην αντεπίθεση η επικεφαλής του Δημοκρατικού Κόμματος στο Κογκρέσο Nancy Pelosi δήλωσε, ότι «η άμεση και διεξοδική διερεύνηση του FBI πρέπει να κλείσει οριστικά την πόρτα σε αυτό το Ρεπουμπλικανικό τσίρκο», προσθέτοντας ότι οι ψηφοφόροι θα πρέπει τώρα να αποφασίσουν «για τα προσόντα των υποψηφίων και όχι για τα υπονοούμενα».

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης