Ενέργεια

Ουρουγουάη: Διαγωνισμός για 17 υπεράκτια πεδία

Ουρουγουάη: Διαγωνισμός για 17 υπεράκτια πεδία
Τα μπλοκ  περιλαμβάνουν περιοχές στις θαλάσσιες λεκάνες της Ανατολικής νήσου Plata και της Punta del Este, οι οποίες φθάνουν μέχρι 3.000 μέτρα βάθος.
Η κρατική πετρελαϊκή εταιρία Ancap της Ουρουγουάης ανακοίνωσε ότι θα υποβάλει προσφορά για 17 αποβάθρες εξερεύνησης σε περιοχές μέχρι 3.000 μέτρα βάθος.
Οι προσφορές θα υποβληθούν τον Απρίλιο του 2019 και ο  διαγωνισμός, με την επωνυμία Γύρος ΙΙΙ θα ξεκινήσει στο Χιούστον τον Σεπτέμβριο.
 "Η Ancap συνεργάζεται με το υπουργείο βιομηχανίας και ενέργειας για την προετοιμασία της πρότυπης σύμβασης", δήλωσε ο γενικός διευθυντής της εταιρείας, Ignacio Horvath, κατά τη διάρκεια διάσκεψης στην πόλη του Πουατά ντελ Εστάτε της Ουρουγουάης στην ακτή του Ατλαντικού.
Η Ουρουγουάη είναι καθαρός εισαγωγέας πετρελαίου. Το 2009 και το 2012 πραγματοποίησε τους Γύρους I και II αντίστοιχα, υπογράφοντας συμβάσεις εξερεύνησης με εταιρείες όπως η BP και η YPF.
Τα μπλοκ που θα προσφερθούν περιλαμβάνουν περιοχές στις θαλάσσιες λεκάνες της Ανατολικής νήσου Plata και της Punta del Este, οι οποίες φθάνουν μέχρι 3.000 μέτρα βάθος.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης