Τελευταία Νέα
Αναλύσεις

Στο Μέγαρο Μαξίμου αύριο και Δευτέρα οι ΥΠΕΞ Κίνας, Αιγύπτου και Ιράν για συναντήσεις με τον πρωθυπουργό

Στο Μέγαρο Μαξίμου αύριο και Δευτέρα οι ΥΠΕΞ Κίνας, Αιγύπτου και Ιράν για συναντήσεις με τον πρωθυπουργό
Οι υπουργοί Εξωτερικών της Κίνας, του Ιράν και της Αιγύπτου, θα συμμετέχουν στο Φόρουμ Αρχαίων Πολιτισμών που διοργανώνει το υπουργείο Εξωτερικών
Ο πρωθυπουργός θα έχει κατ΄ ιδίαν συναντήσεις αύριο και μεθαύριο με τους υπουργούς Εξωτερικών της Κίνας, του Ιράν και της Αιγύπτου, που θα βρίσκονται στην Αθήνα, καθώς συμμετέχουν στο Φόρουμ Αρχαίων Πολιτισμών που διοργανώνει το υπουργείο Εξωτερικών.
Ειδικότερα, ο κ.Τσίπρας θα συναντηθεί αύριο Κυριακή, στις 18:30 με τον υπουργό Εξωτερικών της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας Γουάνγκ Γι, ενώ στις 20:00 θα συναντηθεί με τον υπουργό Εξωτερικών της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Ιράν, Μοχαμάντ Τζαβάντ Ζαρίφ Κονσαρί.
Θα κλείσει τον κύκλο των συναντήσεων του με τους υπουργούς Εξωτερικών τη Δευτέρα 24 Απριλίου με τη συνάντηση του στις 17:30, με τον υπουργό Εξωτερικών της Αραβικής Δημοκρατίας της Αιγύπτου, Σάμεχ Σούκρι.
Σήμερα, για τις εξελίξεις στην Ευρώπη και τη Λατινική Αμερική, καθώς και για τις διμερείς σχέσεις των δύο χωρών συζήτησαν στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο υπουργός Εξωτερικών της Κούβας Μπρούνο Εντουάρντο Ροντρίγκες Παρίλια.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης