Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ο Erdogan εύχεται "Καλό Πάσχα" στους Χριστιανούς - Χαρακτήρισε τις διαφορές "πλούσια κληρονομιά"

Ο Erdogan εύχεται
Ο Erdogan είπε ότι η Τουρκία "προέρχεται από μια γεωγραφία που βλέπει τις διαφορές ως μέρος της πλούσιας κληρονομιάς του" και εφέφρασε ευχές για καλό Πάσχα σε όλους τους Χριστιανούς στην Τουρκία και σε όλο τον κόσμο
Ο Πρόεδρος της Τουρκίας Recep Tayyip Erdogan ευχήθηκε καλό Πάσχα σε όλους τους Χριστιανούς για τον εορτασμό του Πάσχα την Κυριακή.
«Δίνουμε μεγάλη σημασία στην ικανότητα των πολιτών μας να ζούν σύμφωνα με τη θρησκεία, τον πολιτισμό και τις παραδόσεις τους ελεύθερα, ανεξάρτητα από την πίστη, τη θρησκεία, αίρεση ή εθνοτική καταγωγή μπορεί να έχουν, στη χώρα μας», δήλωσε ο Erdogan σε γραπτή του δήλωση, όπως μεταδίδει το πρακτορείο Anadolu.
Ο Erdogan είπε ότι η Τουρκία "προέρχεται από μια γεωγραφία που βλέπει τις διαφορές ως μέρος της πλούσιας κληρονομιάς του" και εφέφρασε ευχές για καλό Πάσχα σε όλους τους Χριστιανούς στην Τουρκία και σε όλο τον κόσμο.
Ο πρωθυπουργός Binali Yildirim, ευχήθηκε επίσης καλό Πάσχα στους Χριστιανούς σε γραπτή δήλωση, τονίζοντας ότι η Τουρκία είναι ένα σύμβολο "ειρήνης" και "ανοχής" για "εκατοντάδες χρόνια" με τις "εκκλησίες, συναγωγές και τζαμιά της να μοιράζονται τους ίδιους δρόμους".

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης