Ενέργεια

Γ. Λακκοτρύπης: Οι τουρκικές απειλές στην ΑΟΖ δεν είναι κάτι καινούριο

Γ. Λακκοτρύπης: Οι τουρκικές απειλές στην ΑΟΖ δεν είναι κάτι καινούριο
"Η προσπάθειά μας, τόνισε ο υπουργός Ενέργειας ήταν και θα συνεχίσει να είναι η ευθυγράμμιση των συμφερόντων στην ενεργειακή μας πολιτική, με άλλες χώρες, αλλά και με την Ευρωπαϊκή Ενωση"
Οι τουρκικές απειλές στην κυπριακή ΑΟΖ δεν είναι κάτι καινούριο, δήλωσε σήμερα Μ. Δευτέρα 10/4/2017 ο Υπουργός Ενέργειας της Κύπρου Γιώργος Λακκοτρύπης, συστήνοντας παράλληλα ψυχραιμία, ενώ σημείωσε ότι η Λευκωσία θα συνεχίσει την προσπάθειά της για ευθυγράμμιση των συμφερόντων της με άλλες χώρες, αλλά και την ΕΕ.
Σε δηλώσεις του στο Υπουργείο Ενέργειας, μετά από συνάντηση με αντιπροσωπεία του ΚΕΒΕ, σύμφωνα με το ΚΥΠΕ ο κ. Λακκοτρύπης κλήθηκε να σχολιάσει τις αναφορές του τουρκικού Υπουργείου Εξωτερικών.
Η προσπάθειά μας, τόνισε , ήταν και θα συνεχίσει να είναι η ευθυγράμμιση των συμφερόντων στην ενεργειακή μας πολιτική, με άλλες χώρες, αλλά και με την Ευρωπαϊκή Ενωση.
Θα πρέπει να τις αντιμετωπίσουμε ψύχραιμα, με νηφαλιότητα και σίγουρα πρέπει να είμαστε καλά προετοιμασμένοι με συλλογικότητα και ενότητα, συμπλήρωσε ο Υπουργός.
Κατά τη συνάντηση η ηγεσία του ΚΕΒΕ κατέθεσε μελέτη για τη μετεξέλιξη της κυπριακής βιομηχανίας.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης