Επιχειρήσεις

Ενημερωτική εκστρατεία της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ στις μονάδες της επιχείρησης εν όψει του συλλαλητηρίου

Ενημερωτική εκστρατεία της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ στις μονάδες της επιχείρησης εν όψει του συλλαλητηρίου
Η Ομοσπονδία θα κλιμακώσει τις αντιδράσεις της ανάλογα με τις εξελίξεις στο θέμα των διαπραγματεύσεων για τη ΔΕΗ, με έξοδο μονάδων, καταλήψεις και συνεχή παρουσία στις πύλες των ΑΗΣ.
Επί ποδός βρίσκεται η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ εν όψει του συλλαλητηρίου της Παρασκευής (7/4) στην Πτολεμαΐδα, οργανώνοντας επισκέψεις από αύριο (6/4) το πρωί σε χώρους της ΔΕΗ σε όλο το ενεργειακό λεκανοπέδιο της Δυτικής Μακεδονίας.
Το προεδρείο του συνδικαλιστικού οργάνου θα ενημερώσει τους εργαζόμενους για τις συνέπειες στο ενδεχόμενο πώλησης λιγνιτικών μονάδων της επιχείρησης και θα τους καλέσουν να δώσουν ηχηρό παρόν στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Παρασκευή στην κεντρική πλατεία της Πτολεμαΐδας.
Πρόσκληση για δυναμική συμμετοχή απευθύνουν και στους φορείς και τους πολίτες της περιοχής, ενώ εκπρόσωποι τους θα παραστούν στη σημερινή σύσκεψη στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας για τη συγκρότηση συντονιστικού οργάνου, με στόχο την καλλίτερη δυνατή διοργάνωση του συλλαλητηρίου της Παρασκευής.
Σύμφωνα με τον α΄ αναπληρωτή γραμματέα  του ΔΣ της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ Ελευθέριο Αδάμ, η Ομοσπονδία θα κλιμακώσει τις αντιδράσεις της ανάλογα με τις εξελίξεις στο θέμα των διαπραγματεύσεων για τη ΔΕΗ, με έξοδο μονάδων, καταλήψεις και συνεχή παρουσία στις πύλες των ΑΗΣ.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης