Αναλύσεις

Μπακογιάννη: "Ο κ. Τσίπρας για άλλη μια φορά προσπαθεί να εξαπατήσει τους Έλληνες"

Μπακογιάννη:
«Η ευθύνη βρίσκεται 100% στον κ. Τσίπρα, ο οποίος ελλείψει πολιτικής πρότασης επενδύει στο διχασμό της ελληνικής κοινωνίας», τονίζει η τομεάρχης Οικονομίας και Ανάπτυξης της ΝΔ
«Ο κ. Τσίπρας για άλλη μια φορά προσπαθεί να εξαπατήσει τους Έλληνες και εμείς σε καμία περίπτωση δεν θα συναινέσουμε σε αυτή την προσπάθειά του», δηλώνει η τομεάρχης Οικονομίας και Ανάπτυξης της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη, ξεκαθαρίζοντας πως η ΝΔ θα «καταψηφίσει το σύνολο του πακέτου των μέτρων».
Όπως αναφέρει σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Παραπολιτικά, «τα αντίμετρα θα ισχύσουν μόνο εάν ξεπεράσουμε το στόχο για πρωτογενές πλεόνασμα 3,5%, το οποίο ο πρωθυπουργός έχει πει ότι είναι αδύνατο να επιτευχθεί μετά το 2018».
«Η ευθύνη βρίσκεται 100% στον κ. Τσίπρα, ο οποίος ελλείψει πολιτικής πρότασης επενδύει στο διχασμό της ελληνικής κοινωνίας», τονίζει η κ. Μπακογιάννη.
Η βουλευτής σχολιάζοντας την κριτική που δέχεται η ΝΔ από την κυβέρνηση ότι στηρίζει τις απαιτήσεις των δανειστών απαντά ότι «μετά τις κυβιστήσεις της κυβέρνησης, μετά τις «ηρωικές διαπραγματεύσεις» που κατέληξαν σε υπερφορολόγηση των πάντων και περικοπές συντάξεων, αυτή η ρητορική πέφτει στο κενό, για να μην πω ότι ακούγεται γελοία».
Η κ.Μπακογιάννη μίλησε, μεταξύ άλλων, και για την ακολουθούμενη πολιτική από μέρους του υπουργού Αμυνας,  αναφέροντας πως «παρακολουθούμε το τελευταίο διάστημα τον υπουργό Άμυνας να ασκεί εξωτερική πολιτική και αυτό από μόνο του είναι απαγορευτικό.
Στην περίπτωση δε που έχουμε να κάνουμε με ασόβαρους και ανεύθυνους ανθρώπους αυτό γίνεται επικίνδυνο για τη χώρα».


www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης