Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Διπλή βράβευση για την Info Quest Technologies στα Green Brand Awards 2024

Διπλή βράβευση για την Info Quest Technologies στα Green Brand Awards 2024

Χρυσό βραβείο για τα ηλεκτρικά πατίνια Xiaomi και Αργυρό βραβείο για τις έξυπνες και οικολογικές συσκευές ΕCOFLOW

H Info Quest Technologies πιστή στις αρχές της βιώσιμης ανάπτυξης που διέπουν τη στρατηγική της, εμπλουτίζει συστηματικά τη γκάμα της με προϊόντα και υπηρεσίες που βοηθούν όσους και όσες τα χρησιμοποιούν για να μειώσουν το περιβαλλοντικό τους αποτύπωμα, διευρύνοντας ταυτόχρονα τις δυνατότητές τους.

Οι προτάσεις της εταιρείας για πράσινη μετακίνηση, αλλά και για έξυπνη χρήση ενέργειας διακρίθηκαν στα Green Brand Awards 2024, που διοργανώθηκαν για δεύτερη φορά φέτος.

To Xρυσό βραβείο που έλαβε η εταιρεία στην κατηγορία «Green Two Wheels Product» αφορά στο ηλεκτροκίνητο πατίνι Xiaomi Electric Scooter 4 Ultra, τον πιο εναλλακτικό, πράσινο τρόπο μετακίνησης στην πόλη.  Το πιο πρόσφατο μοντέλο της Xiaomi, διαπρέπει σε ό,τι αφορά την Green οικονομία και το Eco Living.

Διαθέτει μπαταρία λιθίου μεγάλης χωρητικότητας 56,1Wh, παρέχει σταθερή απόδοση και μεγάλη εμβέλεια 70χλμ με αυτονομία 6,5 ώρες, με εξαιρετικά χαμηλό κόστος φόρτισης.

Ως ηλεκτρικό, δεν εκπέμπει ρύπους και δεν δημιουργεί κατάλοιπα άνθρακα στην ατμόσφαιρα, ενώ δεν προκαλεί ηχορύπανση, συμβάλλοντας στη μείωση του επίπεδου θορύβου στην πόλη.

Το Άργυρο βραβείο στην κατηγορία «Green Electric Device» έλαβε η εταιρεία για τα νέα έξυπνα και πράσινα προϊόντα της EcoFlow, τα οποία είναι φορητά, διαθέτουν πρόσθετες προηγμένης τεχνολογίας μπαταρίες μεγάλης διάρκειας και επαναφορτίζονται είτε από οικιακή πρίζα, είτε από τους σταθμούς ενέργειας της EcoFlow, είτε από τα ηλιακά panel της εταιρείας, επαναπροσδιορίζοντας τη χρήση αγαπημένων συσκευών. Συγκεκριμένα, πρόκειται για το EcoFlow Wave 2, το πιο “πράσινο”, φορητό κλιματιστικό της αγοράς και μάλιστα το πρώτο παγκοσμίως που διαθέτει και δυνατότητα θέρμανσης, το EcoFlow Glacier, το πρώτο παγκοσμίως, φορητό ψυγείο 3-σε-1 που λειτουργεί ως ψυγείο, καταψύκτης και παγομηχανή, παρέχει έως 40 ώρες ψύξη με την πρόσθετη μπαταρία του, ενώ είναι εξοπλισμένο με προηγμένες τεχνικές βελτιστοποίησης της ενεργειακής απόδοσης, και το EcoFlow Blade, την πρώτη έξυπνη, ρομποτική χλοοκοπτική μηχανή στον κόσμο! 

Σε συνδυασμό με τους σταθμούς ενέργειας και τα ηλιακά panels της Ecoflow, οι νέες συσκευές επαναπροσδιορίζουν την έννοια της χρηστικότητας, της φορητότητας, της οικονομίας και της πράσινης λειτουργίας.

Οι σημαντικές διακρίσεις της Info Quest Technologies είναι αποτέλεσμα της προσήλωσής στην αποστολή της να συμβάλλει στην εξέλιξη και την ευημερία ανθρώπων, οργανισμών και της κοινωνίας στο σύνολό της αξιοποιώντας τις δυνατότητες της τεχνολογίας.


Σχετικά με την Info Quest Technologies

H Info Quest Technologies (www.infoquest.gr ), μέλος του Ομίλου Quest, είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες διάθεσης προϊόντων και υπηρεσιών ψηφιακής τεχνολογίας στην Ελλάδα.

Με περισσότερα από 43 χρόνια παρουσίας στην αγορά και συνεργασία με τους κορυφαίους διεθνείς οίκους, διατηρεί την ηγετική της θέση στην αγορά προϊόντων και υπηρεσιών ICT και επενδύει σημαντικά στους τομείς  των υπηρεσιών Cloud, του Mobility / ΙοΤ & του e-commerce, δημιουργώντας προστιθέμενη αξία και συμβάλλοντας στον ψηφιακό μετασχηματισμό της κοινωνίας.

Η εταιρεία κατέχει Gold Award από την ECOVADIS για τις πρακτικές που εφαρμόζει στη βιώσιμη εφοδιαστική αλυσίδα και συγκαταλέγεται στους οργανισμούς με πιστοποίηση «Best Workplace» στην Ελλάδα και την Ευρώπη. 

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης