Βλέπει μπροστά η RWE: Ενισχύει το προσωπικό της για τις ανάγκες των offshore σχεδίων

Βλέπει μπροστά η RWE: Ενισχύει το προσωπικό της για τις ανάγκες των offshore σχεδίων
Στόχος τα 10 GW έως το 2030

Τα μέτρα της ενόψει των μελλοντικών προκλήσεων στον κλάδο των offshore αιολικών παίρνει η RWE, καθώς δημιουργεί εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό 30 ατόμων σε Ηνωμένο Βασίλειο και Γερμανία.

Σύμφωνα με το renewsbiz, και δεδομένης παρουσίας της εταιρείας σε επιχειρησιακά έργα ανοικτά των ακτών του Ηνωμένου Βασιλείου και της Γερμανίας, η ομάδα θα έχει τη δυνατότητα να αναπτυχθεί περαιτέρω και να τριπλασιάσει την παγκόσμια υπεράκτια αιολική της δυναμικότητα από 3,3 GW σήμερα σε 10 GW έως το 2030.

Για την παροχή της νέας υπηρεσίας, η RWE υπέγραψε τριετή συμφωνία με την Global Wind Services για την παροχή επικεφαλής ομάδας εμπειρογνωμόνων και τεχνικών τόσο στο Ηνωμένο Βασίλειο όσο και στη Γερμανία.

Το πλέγμα της συνεργασίας

Η υφιστάμενη ομάδα θα συνάψει συνεργασία με την καινούργια για να διασφαλίσουν ότι οι υπηρεσίες εκτελούνται αποτελεσματικά και με τα υψηλότερα πρότυπα. Η ομάδα υπηρεσιών στόλου θα λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο και θα παραμένει στο πλοίο λειτουργίας για 14 ημέρες κάθε φορά. Ως αποτέλεσμα, η RWE μπορεί να παρέχει έως και 500 υπηρεσίες κάθε χρόνο.

Αυτό περιλαμβάνει τη διασφάλιση της αποτελεσματικής λειτουργίας, συντήρησης και επισκευής των ανεμογεννητριών.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης