Ανανεώσιμες & Βιώσιμη Ανάπτυξη

Η Sungrow σε πρωταγωνιστικό ρόλο στο Energy Storage Summit 2024 στο Λονδίνο

Η Sungrow σε πρωταγωνιστικό ρόλο στο Energy Storage Summit 2024 στο Λονδίνο
Μόνο το 2022, η Sungrow, παρέδωσε 3 GWh ESS παγκοσμίως, από νησιά και οροπέδια μεγάλου υψομέτρου έως λιμάνια και οικιστικές εγκαταστάσεις

Η Sungrow, κορυφαίος προμηθευτής φωτοβολταϊκών μετατροπέων και συστημάτων αποθήκευσης ενέργειας σε παγκόσμιο επίπεδο, θα πρωταγωνιστήσει στο Energy Storage Summit 2024, τη σημαντικότερη εκδήλωση ESS στην Ευρώπη, η οποία έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στο Λονδίνο στις 20 και 21 Φεβρουαρίου. Αποτελώντας τον Diamond Sponsor της εκδήλωσης, η Sungrow υπογραμμίζει τη σταθερή της δέσμευση, στην ανάπτυξη των τεχνολογιών και προϋποθέσεων που θα επιταχύνουν την πορεία προς ένα βιώσιμο ενεργειακό μέλλον.

Η Ευρωπαϊκή, αλλά και ο Ελληνική αγορά αποθήκευσης ενέργειας βρίσκεται σε ένα κομβικό σταυροδρόμι για την ανάπτυξή της. Νέες αγορές αναδύονται με ταχείς ρυθμούς, προκηρύσσονται σημαντικά έργα, ενώ η αποθήκευση ενέργειας θεωρείται βασικός παράγοντας για την βέλτιστη αξιοποίησης των ΑΠΕ και τη σταθερότητα του δικτύου. Με εστίαση στη βιωσιμότητα και την καινοτομία, η Sungrow έχει αναδειχθεί ως πρωταγωνιστής και στον τομέα των συστημάτων αποθήκευσης ενέργειας (ESS). Μετά από 27 χρόνια σταθερά αναπτυσσόμενης πορείας στο χώρο της αξιοποίησης των ΑΠΕ και 17 χρόνια συγκεκριμένα στο χώρο των ESS, η Sungrow βρίσκεται στο δρόμο για να γίνει ο παγκόσμιος ηγέτης στην προμήθεια εξοπλισμού ESS και ολοκληρωμένων λύσεων συστημάτων, τα οποία ξεχωρίζουν για την αποδοτικότητα και την απόλυτη ασφάλεια που παρέχουν.

Μόνο το 2022, η Sungrow, παρέδωσε 3 GWh ESS παγκοσμίως, από νησιά και οροπέδια μεγάλου υψομέτρου έως λιμάνια και οικιστικές εγκαταστάσεις. Επιπλέον, έχοντας τη μεγαλύτερη ομάδα έρευνας και ανάπτυξης στον κλάδο, η Sungrow παραμένει στην πρώτη γραμμή του κλάδου, αναπτύσσοντας μια σειρά καινοτόμων προϊόντων ESS, όπως τα βραβευμένα υγρόψυκτα PowerStack και PowerTitan BESS.  

Το Energy Storage Summit 2024 θα συγκεντρώσει ειδικούς επιστήμονες, κορυφαία στελέχη εταιριών και γενικότερα επαγγελματίες του κλάδου, για να συζητήσουν τις τελευταίες τάσεις, προκλήσεις και εξελίξεις στον τομέα της αποθήκευσης ενέργειας. Την πρώτη ημέρα της εκδήλωσης, μέσω μιας ειδικής παρουσίασης από τον Dr. James Li, ESS Director Europe της Sungrow, θα αναλυθούν οι τελευταίες τάσεις στο χώρο, αλλά και οι καινοτόμες προτάσεις της Sungrow στα ESS, οι οποίες θα διαμορφώσουν την επόμενη ημέρα της αποθήκευσης ενέργειας.

Με 27ετή εμπειρία στον κλάδο των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, η Sungrow κυριαρχεί παγκοσμίως τόσο στις αγορές φωτοβολταϊκών μετατροπέων όσο και στις αγορές αποθήκευσης ενέργειας. Η Εταιρεία είναι αφοσιωμένη στη δημιουργία ενός βιώσιμου μέλλοντος, αναπτύσσοντας, παράγοντας και προσφέροντας καινοτόμες και αποτελεσματικές λύσεις, απόλυτα ευθυγραμμισμένες με τη δέσμευση της μάρκας για «Καθαρή ενέργεια για όλους».

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης