Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο & Αγορές

Τεράστια υπερκάλυψη, κατά 7 φορές, στη δημόσια πρόταση του Ελ. Βενιζέλος

Τεράστια υπερκάλυψη, κατά 7 φορές, στη δημόσια πρόταση του Ελ. Βενιζέλος
Η υπερκάλυψη είναι τεράστια (πάνω από επτά φορές) και στελέχη της αγοράς υπολογίζουν πως η τελική τιμή θα διαμορφωθεί πέριξ των 7,70 ευρώ χωρίς να αποκλείουν και υψηλότερη τιμή, αν σήμερα εκδηλωθεί και νέο επενδυτικό ενδιαφέρον
Κατά 7 φορές έχει, σύμφωνα με πληροφορίες, καλυφθεί η δημόσια πρόταση για την εισαγωγή του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών στο χρηματιστήριο, με το ενδιαφέρον των ξένων να είναι ισχυρό.
Η επενδυτική βαθμίδα, οι προοπτικές ανάπτυξης, τα θεμελιώδη των εισηγμένων κρατούν ζωντανό το ενδιαφέρον των επενδυτών οδηγώντας την αγορά σε νέα υψηλά 13 ετών.

Σήμερα (Πέμπτη 1η Φεβρουαρίου) ολοκληρώνεται η δημόσια εγγραφή και η τιμή διάθεσης ανακοινώνεται αύριο.
Σύμφωνα με πληροφορίες η υπερκάλυψη είναι τεράστια (πάνω από επτά φορές) και στελέχη της αγοράς υπολογίζουν πως η τελική τιμή θα διαμορφωθεί πέριξ των 7,70 ευρώ χωρίς να αποκλείουν και υψηλότερη τιμή, αν σήμερα εκδηλωθεί και νέο επενδυτικό ενδιαφέρον.

Με τέτοια υπερκάλυψη το ερώτημα είναι πόσα τεμάχια θα δοθούν σε μικροεπενδυτές που δεν έχουν γραφτεί για μεγάλα ποσά, αναρωτιούνται κάποια στελέχη της αγοράς, υπονοώντας ότι ίσως να μην λάβουν μετοχές ή να πάρουν ελάχιστες.
Υπενθυμίζεται πως το εύρος ήταν από 7 ευρώ έως και 8,20 ευρώ.

Διαβάστε ΕΔΩ τη συνέχεια

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης