Περιβάλλον

NewYorkPost: Οι φανατικοί του κλίματος στοχεύουν τώρα στην ... αναπνοή!

NewYorkPost: Οι φανατικοί του κλίματος στοχεύουν τώρα στην ... αναπνοή!

Η πολιτική των πράσινων και η πυρηνική ενέργεια

 

Ανθρωπότητα ετοιμάσου, σύμφωνα με το editorial της NewYorkPost ο επόμενος στόχος καταστολής του κλίματος φαίνεται να έχει επιλεγεί - η αναπνοή!

Νέα έρευνα δείχνει ότι «η εκπνεόμενη ανθρώπινη αναπνοή μπορεί να περιέχει μικρές, υψηλές συγκεντρώσεις μεθανίου (CH4) και οξειδίου του αζώτου (N2O), τα οποία συμβάλλουν στην υπερθέρμανση του πλανήτη».
Η έρευνα, από το Κέντρο Οικολογίας και Υδρολογίας του Ηνωμένου Βασιλείου, αποκαλύπτει ότι είμαστε όλοι εγκληματίες του κλίματος, όπως ακριβώς αποδείχθηκε πριν από μερικά χρόνια ότι είμαστε όλοι ρατσιστές.
Η λύση είναι ξεκάθαρα μια γενική απαγόρευση της αερόβιας αναπνοής.

Για τεράστια τμήματα του πράσινου κινήματος, η «αποανάπτυξη» είναι μια προτιμώμενη λύση σε όλα τα κλιματικά ζητήματα.
Αυτό σημαίνει αποτελεσματική υεχνητή μείωση του παγκόσμιου βιοτικού επιπέδου, η οποία θα συνεπαγόταν αναγκαστικά μαζικό θάνατο.

Έτσι, η ιδέα των πράσινων να ...πνίξουν τους ανθρώπους για να σώσουν το κλίμα δεν είναι τόσο τραβηγμένη.

Οι πράσινοι πολιτικοί στην Ολλανδία έχουν ήδη κινηθεί για να συντρίψουν τον αγροτικό τομέα της χώρας τους μέσω περιορισμών στην παραγωγή αζώτου, που μεταφράζεται σε απώλεια των περισσότερων από τις αγελάδες της χώρας.

Στη Νέα Υόρκη, το σχέδιο της πολιτείας για το κλίμα απειλεί να ωθήσει κυριολεκτικά τους πολίτες στο παγωμένο σκοτάδι καθώς επιβάλλει αδύνατους, απρόσιτους στόχους για ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, ακόμη και όταν ωθεί όλους να στραφούν στην ηλεκτρική θέρμανση.

Μετάβαση σε μη ορυκτά καύσιμα

Στη Γερμανία, η κυβέρνηση απενεργοποίησε την καθαρή ικανότητα πυρηνικής ενέργειας και επανενεργοποίησε βρώμικους σταθμούς άνθρακα, επειδή αυτό θα βοηθήσει κατά κάποιο τρόπο τη μετάβαση σε μη ορυκτά καύσιμα.
Ο πόλεμος του Προέδρου Μπάιντεν με την εγχώρια ενέργεια έχει προκαλέσει τεράστιο οικονομικό πλήγμα στους Αμερικανούς πολίτες, πνίγοντας τις προμήθειες των ΗΠΑ και περιορίζοντας τις γεωτρήσεις ακόμα και όταν ζητάει πετρέλαιο από τους Σαουδάραβες.

Δεν υπάρχει θέμα πολύ μικρό για τους Green New Dealers: Θέλουν να μειώσουν την πλήρη ισχύ της κυβέρνησης στους ανθρώπους για τις επιπτώσεις στο κλίμα, όπως το μαγείρεμα με εστίες αερίου.

Είναι ξεκάθαρο ότι οι άνθρωποι πίσω από τέτοιες πολιτικές οδηγούνται από ένα παθιασμένο μίσος για τους ανθρώπους και την ατελείωτη ικανότητά να καινοτομούν με τρόπους αντιμετώπισης κοινωνικών ασθενειών ευρείας κλίμακας όπως η πείνα και η πανώλη.

Σκοτώστε τις εκπομπές άνθρακα και σκοτώνετε αυτή την πρόοδο αναφέρει η NewYorkPost.
Δεν υπάρχει τρόπος να το παρακάμψουμε μέχρι να θέσουμε σε λειτουργία μεγάλης κλίμακας πυρηνική ενέργεια (μια άλλη προσπάθεια στην οποία αντιτίθενται οι ίδιοι φανατικοί του κλίματος) ή να επιτύχουμε κάποιες άλλες σημαντικές τεχνολογικές εξελίξεις που μπορούν να κάνουν την εγκατάλειψη των καυσίμων άνθρακα πραγματικά προσιτή και πρακτική.

Αυτό που πιέζουν είναι ένας τοξικός συνδυασμός πείνας για εξουσία και περιφρόνησης για τους απλούς ανθρώπους – και δεν τους νοιάζει πόσα δισεκατομμύρια θα εξαφανίσουν στην πορεία.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης