Η Sungrow είναι 12η στη λίστα Fortune Future 50

Η Sungrow είναι 12η στη λίστα Fortune Future 50

Άλλη μια διάκριση για τη μεγάλη εταιρεία ΑΠΕ που ξεχωρίζει ανάμεσα σε 1.700 ανταγωνίστριές της σε όλο τον κόσμο

Η Sungrow, παγκόσμιος ηγέτης στα inverter και στα συστήματα αποθήκευσης ενέργειας, κατατάχθηκε στη 12η θέση της λίστας Fortune Future 50 για το 2023.

Πρόκειται για μια σημαντική διάκριση που αναδεικνύει την μακροπρόθεσμη  δυναμική για ανάπτυξη ανάμεσα από περισσότερες από 1.700 από τις μεγαλύτερες εταιρείες σε όλο τον κόσμο.

Η Sungrow βρίσκεται στη φετινή λίστα ανάμεσα από επίσης ιδιαίτερα επιτυχημένες εταιρείες, όπως οι Spotify, Lululemon, DocuSign και Pinterest.

Από το 2017, το Fortune, σε συνεργασία με το Boston Consulting Group (BCG) συντάσσουν τη λίστα Future 50.

Sungrow_1.png
Η κατάταξη βασίζεται σε μια εκτεταμένη ανάλυση της δυναμικής μια εταιρείας να αναπτυχθεί, σύμφωνα με δεδομένα που αφορούν στις επιδόσεις της σε οικονομικό επίπεδο, αλλά και τη μακροχρόνια στρατηγική της, τις επενδύσεις σε τεχνολογία και ανθρώπινο δυναμικό, καθώς και τη συνολικότερη δομή της.

Η 12η θέση της Sungrow υπογραμμίζει τη σταθερή αναπτυξιακή της πορείας. Με 26 χρόνια στον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, η εταιρεία έχει κυριαρχήσει τόσο στην αγορά των inverter, όσο και σε εκείνη των συστημάτων αποθήκευσης ενέργειας.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι η S&P Commodity Insights κατέταξε την Sungrow ως το No 1 προμηθευτή inverter σε παγκόσμια κλίμακα για το 2022 με την προμήθεια 77 GWac Φ/Β inverter μέσα στο έτος, ενώ ακόμα μια αξιόπιστη έρευνα ανέδειξε τη Sungrow στην κορυφή της αγοράς των συστημάτων αποθήκευσης ενέργειας.

Παράλληλα, η παρουσία της Εταιρείας στην πρόσφατη διοργάνωση COP28, δείχνει την αφοσίωσή της ως προς την ενεργειακή μετάβαση με τεχνικές καινοτομίες, αλλά και σημαντικό αποτύπωμα σε παγκόσμιο επίπεδο.

Οι εταιρείες που βρίσκονται στη λίστα Fortune Future 50 για το 2023, δείχνουν ότι παρά τις αναταράξεις σε οικονομικό και γεωπολιτικό, υπάρχει ισχυρή και σχετικά σταθερή δυνατότητα για ανάπτυξη σε μακροπρόθεσμο επίπεδο. Την ίδια στιγμή, η λίστα αναδεικνύει τις ανανεώσιμες πηγές ως κρίσιμο παράγοντα για τη μελλοντική βιώσιμη ανάπτυξη, με τη Sungrow να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτό το περιβάλλον.


Sungrow_2.jpg

Σχετικά με τη Sungrow

Η Sungrow Power Supply Co., Ltd. (“Sungrow”) αποτελεί την πλέον bankable μάρκα inverter, με περισσότερα από 405 GW να έχουν εγκατασταθεί σε παγκόσμιο επίπεδο έως και τον Ιούνιο του 2023.

Η Εταιρεία ιδρύθηκε το 1997 από τον Καθηγητή Πανεπιστημίου, Cao Renxian. Η Sungrow είναι ο ηγέτης στην έρευνα και εξέλιξη Φ/Β inverter με τη μεγαλύτερη ομάδα R&D στον τομέα και ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο προϊόντων που περιλαμβάνει Φ/Β inverter, συστήματα αποθήκευσης ενέργειας για οικιακές, βιομηχανικές και μεγάλης κλίμακας εφαρμογές, καθώς και διεθνώς αναγνωρισμένες λύσεις πλωτών Φ/Β, συστημάτων φόρτισης οχημάτων και συστήματα παραγωγής πράσινου υδρογόνου.

Με περισσότερα από 26 χρόνια επιτυχημένης πορείας στο χώρο των Φ/Β, τα προϊόντα της Sungrow βρίσκονται σε περισσότερες από 150 χώρες. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το, https://gr.sungrowpower.com/

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης