Επιχειρήσεις

Νέες αφίξεις στη Howden Hellas

Νέες αφίξεις στη Howden Hellas

Τσιαούση και Ρούσσου ανέλαβαν General Legal Counsel και Head of HR της ασφαλιστικής εταιρείας αντιστοίχως

Με ιδιαίτερη χαρά καλωσόρισε η Howden Hellas δύο νέα στελέχη που ήρθαν για να αναλάβουν νευραλγικούς ρόλους στη δομή της Εταιρίας και να ενισχύσουν ακόμα περισσότερο την ομάδα.

Ο λόγος για την Γεωργία Τσιαούση που αναλαμβάνει καθήκοντα General Legal Counsel στην Howden Hellas ενισχύοντας την Ομάδα του Νομικού Τμήματος και ιδιαίτερα στο πεδίο των M&A’s.

Η Γεωργία Τσιαούση ξεκίνησε την καριέρα της το 2008, αποκτώντας πολύ μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία στο εμπορικό και εταιρικό δίκαιο, εστιάζοντας στον τομέα των συγχωνεύσεων και των εξαγορών, στην ανάπτυξη έργων και την κανονιστική συμμόρφωση στον τομέα της ιδιωτικής ασφάλισης. Συνεργάστηκε με τα μεγαλύτερα νομικά γραφεία και εταιρείες όπως Zepos & Yannopoulos, Nikolinakos & Partners LLP, Celestyal Cruises κ.α.


Georgia_Tsiaoussi.jpg

Μία άλλη εξίσου σημαντική προσθήκη ήταν η ένταξη της Γεωργίας Ρούσσου στην ομάδα της Howden Hellas, στον ρόλο της Head of HR, συμβάλλοντας κι εκείνη από τη δική της πλευρά στην ανάπτυξη ενός θετικού και σύγχρονου εργασιακού περιβάλλοντος.

Η Γεωργία Ρούσσου έχει πολυετή εμπειρία άνω των 18 ετών στο τομέα των ανθρωπίνων πόρων και στο παρελθόν έχει εργαστεί για μεγάλες εταιρείες όπως η Manpower S.A., NN Hellas και Skama S.A. με εξειδίκευση στην ενίσχυση του ανθρώπινου δυναμικού και τη διατήρηση της εταιρικής κουλτούρας.

Georgia_Roussou.jpg

Η Howden Hellas συνεχίζει τη δυναμική της ανάπτυξη σε όλα τα επίπεδα
, επενδύοντας στους ανθρώπους της και δημιουργώντας συνθήκες αριστείας στην παροχή υπηρεσιών αλλά και σε κάθε μηχανισμό λειτουργίας της.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ HOWDEN ΕΛΛΑΔΑΣ

Η HOWDEN είναι ο μεγαλύτερος επιχειρηματικός μεσίτης ασφαλίσεων και αντασφαλίσεων στην Ελλάδα, με εμπειρία 20 χρόνων σε όλους τους κλάδους της επιχειρηματικής δραστηριότητας.

Με γραφεία σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα και Ηράκλειο Κρήτης, καθώς και περισσότερα από 190 εξειδικευμένα στελέχη και τεχνικούς, η Howden στην Ελλάδα προσφέρει στους πελάτες της το σύνολο των υπηρεσιών ασφάλισης, διαχείρισης κινδύνων και αποζημιώσεων με ταχύτητα, υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση και βαθιά τεχνογνωσία.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης