Ενέργεια

«Φουλάρει» τις μηχανές η Chevron για την επανέναρξη της πλήρους παραγωγής στο Gorgon LNG

«Φουλάρει» τις μηχανές η Chevron για την επανέναρξη της πλήρους παραγωγής στο Gorgon LNG
Πριν από δέκα μέρες ένα από τα τρία τρένα του τέρμιναλ παρουσίασε βλάβη, με αποτέλεσμα στην παρούσα φάση το τρένο παραγωγής της εταιρείας να παράγει στην παρούσα φάση το 80% της χωρητικότητας

Φουλάρει τις μηχανές η μονάδα της Chevron στην Αυστραλία για ξεκινήσει η πλήρης παραγωγή στο Gorgon LNG στη Δυτική Αυστραλία, σύμφωνα με το lngprime.

Ειδικότερα, πριν από δέκα μέρες ένα από τα τρία τρένα του τέρμιναλ παρουσίασε βλάβη, με αποτέλεσμα στην παρούσα φάση το τρένο παραγωγής της εταιρείας να παράγει στην παρούσα φάση το 80% της χωρητικότητας.

«Το εγχώριο φυσικό αέριο και τα υπόλοιπα δύο τρένα παραγωγής LNG στο Gorgon δεν επηρεάζονται και παράγουν με πλήρη ρυθμό», είπε ο εκπρόσωπος.

Σημειώνεται ότι η Chevron και οι εργαζόμενοί της στους τερματικούς σταθμούς LNG Gorgon και Wheatstone συμφώνησαν πρόσφατα σε νέες εργασιακές συμφωνίες μετά από μακρές διαπραγματεύσεις μεταξύ της Chevron και των συνδικάτων που εκπροσωπούν τους εργαζόμενους.

Τον Σεπτέμβριο, η Chevron επανέλαβε επίσης την πλήρη παραγωγή στον τερματικό της Wheatstone LNG με χωρητικότητα 8,9 mtpa κοντά στο Onslow, μετά από μια βλάβη που μείωσε περίπου το 25% της παραγωγής του εργοστασίου.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης