Επιχειρήσεις

Η Info Quest Technologies βραβεύεται ως “Legend Partner” της Xiaomi

Η Info Quest Technologies βραβεύεται ως “Legend Partner” της Xiaomi

Συγκαταλέγεται στους 7 κορυφαίους συνεργάτες της Xiaomi παγκοσμίως

Tην ιδιαίτερα σημαντική διάκριση “Legend Partner”, έλαβε η Info Quest Technologies από τη Xiaomi στο πρόσφατο Xiaomi 2023 Global Partner Conference, που πραγματοποιήθηκε από τις 12 έως 14 Οκτωβρίου στο Πεκίνο.

Το παγκόσμιο συνέδριο συνεργατών της Xiaomi, με κεντρικό μήνυμα “Winning Together, Winning Tomorrow”, φιλοξένησε περισσότερους από 600 προμηθευτές, συνεργάτες και κορυφαίες εταιρείες του κλάδου, από 58 χώρες.

Το βραβείο που έλαβε η Info Quest Technologies,  αποτελεί την ύψιστη διάκριση και απονεμήθηκε σε 7 μόνο συνεργάτες της Xiaomi, από τον  Ιδρυτή, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Xiaomi κ. Lei Jun.  Με το βραβείο “Legend Partner”, αναγνωρίζεται και υπογραμμίζεται η λαμπρή συνεισφορά της Info Quest Technologies από την πρώτη ημέρα συνεργασίας με τη Xiaomi στην ιδιαίτερα επιτυχημένη τοποθέτηση και ανάπτυξη του Brand στην ελληνική αγορά.  Αναδεικνύει δε τη στρατηγική συνεργασία μεταξύ των δύο μερών και την εμπιστοσύνη της Xiaomi, τόσο για την περαιτέρω ανάπτυξη στην Ελληνική αγορά, όσο και για την ανάπτυξη σε νέες αγορές, όπως η Ρουμανία, όπου η εταιρεία ξεκίνησε πρόσφατα τη διανομή των προϊόντων Xiaomi μέσω της θυγατρικής της Info Quest Technologies Romania.
«Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για τη σημαντική και ιδιαίτερα τιμητική διάκριση που λάβαμε από τη Xiaomi.

Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι, επίσης, που από το 2017 που ξεκινήσαμε τη συνεργασία μας με την Xiaomi,  έχουμε θεμελιώσει μία πολύ ουσιαστική και στρατηγική συνεργασία, που διευρύνεται συνεχώς, φέρνοντας πολύ θετικά αποτελέσματα» δήλωσε ο κ. Δημήτρης Εφορακόπουλος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Info Quest Technologies.  

Όπως ανέφερε ο κ. Lei Jun (Ιδρυτής, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Xiaomi Corp.) στο Συνέδριο, η Xiaomi δεσμεύεται να επενδύει και να καινοτομεί σε τομείς που δημιουργούν μακροπρόθεσμη αξία για ανθρώπινη κοινωνία και ευημερία και χαιρόμαστε ιδιαίτερα που είμαστε μέρος αυτής της δέσμευσης.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλους τους συνεργάτες και τους πελάτες μας, για την εμπιστοσύνη τους, που έχει φέρει τόσο τα Smartphones Xiaomi, όσο και τα ΑΙοΤ προϊόντα του οικοσυστήματος στις πρώτες θέσεις της Ελληνική αγοράς με σημαντικά μερίδια αγοράς -   ̴31%* μερίδιο αγοράς στην κατηγορία των Smartphones, 32%  στην κατηγορία των Wearables , > 70%* στις ρομποτικές σκούπες.  Γιατί όπως πολύ εύλογα αναφέρει η Xiaomi “ There is no MI without YOU”».


Σχετικά με την Info Quest Technologies

H Info Quest Technologies (www.infoquest.gr), μέλος του Ομίλου Quest, είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες διάθεσης προϊόντων και υπηρεσιών ψηφιακής τεχνολογίας στην Ελλάδα. Με περισσότερα από 42 χρόνια παρουσίας στην αγορά και συνεργασία με τους κορυφαίους διεθνείς οίκους, διατηρεί την ηγετική της θέση στην αγορά προϊόντων και υπηρεσιών ICT και επενδύει σημαντικά στους τομείς  των υπηρεσιών Cloud,  του Mobility / ΙοΤ & του e-commerce, δημιουργώντας προστιθέμενη αξία και συμβάλλοντας στον ψηφιακό μετασχηματισμό της κοινωνίας. Η εταιρεία κατέχει Silver Award από την ECOVADIS για τις πρακτικές που εφαρμόζει στη βιώσιμη εφοδιαστική αλυσίδα και συγκαταλέγεται στους οργανισμούς με πιστοποίηση «Best Workplace» στην Ελλάδα και την Ευρώπη. 

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης