Ενέργεια

Chevron: Αυριανή (11/10) συνάντηση με τα συνδικάτα εν μέσω φωνών για νέες απεργίες

Chevron: Αυριανή (11/10) συνάντηση με τα συνδικάτα εν μέσω φωνών για νέες απεργίες
Οι εργαζόμενοι της Chevron ψήφισαν υπέρ της επανέναρξης απεργιακών κινητοποιήσεων (19/10) στις εγκαταστάσεις υγροποιημένου φυσικού αερίου της εταιρείας στην Αυστραλία

Η Chevron και τα συνδικάτα που εκπροσωπούν τους εργαζόμενους στις δύο εγκαταστάσεις υγροποιημένου φυσικού αερίου (LNG) στην Αυστραλία θα συναντηθούν για συνομιλίες αύριο (11/10), καθώς οι εργαζόμενοι απειλούν να ξαναρχίσουν τις απεργίες.

Όπως είναι γνωστό, οι εργαζόμενοι της Chevron ψήφισαν υπέρ της επανέναρξης απεργιακών κινητοποιήσεων (19/10) στις εγκαταστάσεις υγροποιημένου φυσικού αερίου της εταιρείας στην Αυστραλία.

Η Chevron απάντησε ότι δεσμεύτηκε να καταλήξει σε συμφωνία και ότι απομένει μόνο ένας μικρός αριθμός ζητημάτων, συμπεριλαμβανομένης της αποζημίωσης για έξοδα ταξιδιού και γεύματος και κοινή χρήση καμπίνας στην υπεράκτια πλατφόρμα της Chevron στο Wheatstone.

Τέλος, τα συνδικάτα είπαν στη Chevron και στην FWC ότι θα αποχωρήσουν από τη συμφωνία του Σεπτεμβρίου εάν οι τροποποιήσεις περιορίσουν τα δικαιώματα των εργαζομένων, δήλωσε στο Reuters ένας αξιωματούχος του συνδικάτου που συμμετέχει στις διαπραγματεύσεις.

www.worldenergynews.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης