Επικαιρότητα

Ανδρουλάκης: Σταθερά ανοδική η πορεία του ΠΑΣΟΚ, είναι 2η δύναμη στην τοπική αυτοδιοίκηση

Ανδρουλάκης: Σταθερά ανοδική η πορεία του ΠΑΣΟΚ, είναι 2η δύναμη στην τοπική αυτοδιοίκηση
Σχολίασε τις δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνοντας ότι η αγωνία του είναι στις επόμενες εθνικές εκλογές, η Νέα Δημοκρατία να έχει έναν αξιόπιστο, αξιόμαχο, ισχυρό αντίπαλο - Και αυτό δεν θα επιτευχθεί με σόου, τόνισε
Ικανοποιημένος ο Νίκος Ανδρουλάκης με τις επιδόσεις του ΠΑΣΟΚ στις τοπικές εκλογές
«Το αποτέλεσμα των εκλογών απόψε είναι καθαρό: Το ΠΑΣΟΚ συνεχίζει τη σταθερά ανοδική του πορεία. Είναι ξεκάθαρα με μεγάλη διαφορά η δεύτερη δύναμη στην αυτοδιοίκηση», τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής , Νίκος Ανδρουλάκης σχολιάζοντας τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών.
Ο κ. Ανδρουλάκης πρόσθεσε ότι για τον δεύτερο γύρο οι προκλήσεις είναι μεγάλες.
«Έχουμε να πετύχουμε πολύ περισσότερα και θα τα πετύχουμε μαζί με τον δημοκρατικό προοδευτικό κόσμο της χώρας γιατί η μεγάλη πρόκληση και ο μεγάλος στόχος είναι ένας: Η παράταξή μας, η δημοκρατική παράταξη να είναι στις επόμενες εθνικές εκλογές η αξιόπιστη προοδευτική δύναμη, που θα αντιμετωπίσει με επιτυχία τη Νέα Δημοκρατία», υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ .

Σχολίασε τις δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνοντας ότι η αγωνία του είναι στις επόμενες εθνικές εκλογές, η Νέα Δημοκρατία να έχει έναν αξιόπιστο, αξιόμαχο, ισχυρό αντίπαλο. «Και αυτό δεν θα επιτευχθεί με σόου. Αυτό θα επιτευχθεί με αγώνα καθημερινό, με πολιτικό πρόγραμμα συγκροτημένο, με θέσεις μέσα στη Βουλή και έξω από αυτήν. Να είστε σίγουροι ότι αυτή είναι η αγωνία μας», τόνισε και εξέφρασε την αισιοδοξία του πως με την ανανέωση, την ενότητα, τον καθαρό λόγο ο στόχος θα επιτευχθεί.

«Η Νέα Δημοκρατία κυβερνά τρεις μήνες και μέσα σε αυτούς τους τρεις μήνες, αντί να αντιμετωπίζει τα προβλήματα, συσσωρεύονται και νέα. Τεράστιες ανισότητες, η ακρίβεια καλπάζει, η κλιματική αλλαγή έφερε βιβλικές φυσικές καταστροφές που δεν είχαν τη δυνατότητα μέσω πρόληψης να τις αντιμετωπίσουν, και παιχνίδια με τους θεσμούς. Είχε το θράσος ο κ. Μητσοτάκης να τα βρει ακόμη και με τον ακροδεξιό Βελόπουλο για να αλώσει τις ανεξάρτητες Αρχές.


Οι μεγάλες προκλήσεις

Αυτές είναι οι μεγάλες προκλήσεις και σε αυτές τις προκλήσεις το ΠΑΣΟΚ θα είναι απέναντι από τη Νέα Δημοκρατία, με σταθερό λόγο, πρόγραμμα και καθημερινό αγώνα» ανέφερε.
Για το πολιτικό στίγμα στο δεύτερο γύρο στον δήμο της Αθήνας σημείωσε ότι «ο Χάρης Δούκας, που συσπειρώνει τις ευρύτερες προοδευτικές δυνάμεις - προφανέστατα όχι μόνο από το ΠΑΣΟΚ αλλά και από την οικολογία, την ανανεωτική αριστερά- έφερε ένα σημαντικό αποτέλεσμα. Είναι σημαντικό στον δεύτερο γύρο αυτές οι δυνάμεις ακόμη πιο ενωμένες, ακόμη πιο προγραμματικές, να “οργώσουν” όλες τις γειτονιές της Αθήνας και να φέρουν μία πολύ μεγάλη νίκη. Μία νίκη που θα στείλει μήνυμα ότι κανείς, όσο ισχυρός και αν είναι, όσο και αν τον στηρίζουν τα κυρίαρχα ΜΜΕ, μπορεί να ηττηθεί διότι απέτυχε να διαχειριστεί τα μεγάλα προβλήματα της Αθήνας».

Το ίδιο αισιόδοξος ήταν ο Νίκος Ανδρουλάκης και για άλλες περιοχές της Ελλάδας καλώντας σε αυτόν τον αγώνα τις επόμενες επτά ημέρες και άλλους προοδευτικούς και δημοκράτες πολίτες όλων των πολιτικών αποχρώσεων.
«Η αγωνία μας είναι μία αυτοδιοίκηση, που θα υπηρετεί τον πολίτη. Μία αυτοδιοίκηση που θα έχει έργο και προσφορά, αξιοποιώντας σωστά τα ευρωπαϊκά προγράμματα. Και όχι μία αυτοδιοίκηση "μακρύ χέρι" του κ. Μητσοτάκη και του Μεγάρου Μαξίμου σε όλη την Ελλάδα. Ε, αυτήν την αυτοδιοίκηση δεν νομίζω ότι την αξίζει ο ελληνικός λαός», κατέληξε.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης