Η Semco Maritime και η KK Wind αναλαμβάνουν αιολικά πάρκα στη Βόρεια Θάλασσα

Η Semco Maritime και η KK Wind αναλαμβάνουν αιολικά πάρκα στη Βόρεια Θάλασσα

Κέρδισαν σύμβαση για έργα που οδηγούν την περιοχή σε νέα εποχή   

Η Semco Maritime και η KK Wind Solutions κέρδισαν σύμβαση για την παροχή υπηρεσιών υψηλής τάσης (HV) στα υπεράκτια αιολικά πάρκα Borkum Riffgrund 1 & 2 της Orsted και Gode Wind 1 & 2, όπως δημοσιεύει το renews.biz.

Τα συγκεκριμένα έργα βρίσκονται βορειοδυτικά του Norderney στον γερμανικό τομέα της Βόρειας Θάλασσας και ανήκουν στην Οrsted.

Τα Gode Wind 1 και 2 βρίσκονται σε λειτουργία, ενώ το Gode Wind 3 βρίσκεται υπό ανάπτυξη.


Ποιοι είναι οι ανάδοχοι του έργου

Αμφότερες οι εταιρείες ειδικεύονται στην παροχή λύσεων υπηρεσιών πλήρους εμβέλειας.

Η Semco Maritime είναι μια εταιρεία μηχανικής έργων που δεσμεύεται να παρέχει ολοκληρωμένα έργα, λύσεις και τεχνογνωσία στον παγκόσμιο ενεργειακό τομέα. Έχει την έδρα της στη Δανία, ενώ έχει να επιδείξει  παρουσία στη Νορβηγία, τη Γερμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Σιγκαπούρη και τις ΗΠΑ.

Η KK Wind Solutions είναι μια αποκλειστική εταιρεία πράσινης τεχνολογίας με περισσότερα από 35 χρόνια εμπειρίας σε ηλεκτρικά συστήματα για ανεμογεννήτριες.


Πίστη για τέλεια συνεργασία

Μηνύματα αισιοδοξίας και σιγουριάς για την τελική έκβαση του έργου έστειλαν υψηλόβαθμα στελέχη των προαναφερόμενων εταιρειών.

«Ως πάροχος υπηρεσιών πλήρους εμβέλειας του Balance of Plant, γνωρίζουμε πώς να εκτελούμε τις υπηρεσίες με ασφάλεια και προσπαθούμε πάντα να βελτιώσουμε τη λειτουργία προς όφελος των πελατών μας.

Έχουμε επίσης ισχυρή εμπειρία στη διαχείριση των ενδιαφερομένων, συμπεριλαμβανομένου του χειρισμού συμβάσεων υπηρεσιών, ομάδων υπηρεσιών, ρυθμιστικών αρχών, επενδυτών, εργολάβων και χειριστών δικτύου.

Όταν το συνδυάσουμε με τις αρμοδιότητες της KK Wind Solutions, είμαι σίγουρος ότι έχουμε την τέλεια συνεργασία στο υπό εξέταση έργο», δήλωσε ο Mads Seneca Iversholt της Semco Maritime.

Ο Kim Wichmann-Hansen (Chief Service Officer της KK Wind Solutions), πρόσθεσε: «Το 2021, οι κοινοί μας Τεχνικοί Υπηρεσιών Επιτόπου αναπτύχθηκαν για να βοηθήσουν σε ένα έργο με επικεφαλής την KK Wind Solutions για την αναβάθμιση μετατροπέα σε 50+ ατράκτους.

Η συνεργασία με τη Semco Maritime δεν είναι νέα για εμάς και πιστεύουμε ακράδαντα ότι αυτή η εγκατάσταση προσφέρει στους πελάτες μας την καλύτερη και ολοκληρωμένη λύση».

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης