Επιχειρήσεις

Έκοψε πίτα η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς - Βασική προτεραιότητα ο ψηφιακός μετασχηματισμός

Έκοψε πίτα η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς - Βασική προτεραιότητα ο ψηφιακός μετασχηματισμός
Η πρόεδρος Βασιλική Λαζαράκου ανέφερε ότι «η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς αναβαθμίζεται και υπηρετεί τον θεσμικό της ρόλο με αποτελεσματικότητα και αντικειμενικότητα
Μπορεί να υπάρχουν μερικές περιπτώσεις μετοχών που έχουν προκαλέσει εύλογα ερωτήματα στο χρηματιστήριο Αθηνών, αλλά η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς βλέπει ότι υπηρετεί τον θεσμικό της ρόλο με αποτελεσματικότητα και αντικειμενικότητα.
Στην ετήσια εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας, η πρόεδρος Βασιλική Λαζαράκου, ανέφερε ότι «η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς αναβαθμίζεται και υπηρετεί τον θεσμικό της ρόλο με αποτελεσματικότητα και αντικειμενικότητα».
Αναλυτικά όπως ανέφερε:
«Στο μέτρο που μας επιτρέπουν οι δυνάμεις μας και η στελέχωση των υπηρεσιών μας, καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να ελέγχουμε την κάθε υπόθεση εξαντλητικά και με μεγάλη προσοχή και να επιβάλλουμε κυρώσεις εάν και όπου χρειάζεται»
 
«Είμαστε περήφανοι για το έργο που έχουμε κάνει και που ενεργήσαμε προς όφελος της αγοράς και των επενδυτών και άρα και της Εθνικής Οικονομίας»

Η κοπή της πίτας

Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, πραγματοποίησε την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2023, την καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους στελέχη του Υπουργείου Οικονομικών, φορείς της αγοράς όπως το Χρηματιστήριο Αθηνών, η ΕΕΤ, η ΕΘΕ, ο ΣΜΕΧΑ, ο ΣΕΔ, το Συνεγγυητικό Κεφάλαιο καθώς και τέως πρόεδροι της Ε.Κ..
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, κα Βασιλική Λαζαράκου αναφέρθηκε στις θετικές προοπτικές της ελληνικής οικονομίας και του χρηματιστηρίου, υπογραμμίζοντας την βαρύτητα της αποστολής της Επιτροπής.
«Το έργο μας γίνεται πιο απαιτητικό και πιο δύσκολο.

Διαβάστε ΕΔΩ τη συνέχεια του κειμένου

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης