Διεθνή

Οι νέοι στόχοι της Ρωσίας στην Αν. Ουκρανία

Οι νέοι στόχοι της Ρωσίας στην Αν. Ουκρανία
Οι ρωσικές δυνάμεις συνέχισαν τις αεροπορικές επιδρομές γύρω από το Siversk και Bakhmut

Οι ρωσικές δυνάμεις στοχεύουν στην Ανατολική Ουκρανία σε Slovyansk και Bakhmut ενώ ενισχύουν τις αμυντικές θέσεις στον Νότιο άξονα.
Μπορεί οι Αμερικανοί να δηλώνουν ότι οι Ουκρανοί μπορεί να κερδίσουν, πρόκειται για αστήρικτη προπαγάνδα εν τω μεταξύ οι ρωσικές δυνάμεις έχουν καταλάβει το 25% σχεδόν των εδαφών της Ουκρανίας και σχεδόν το 80% της Ανατολικής Ουκρανίας.

Η Λευκορωσία στηρίζει την Ρωσία

Ο πρόεδρος της Λευκορωσίας Alexander Lukashenko είναι πιθανό να συνεχίσει να παρέχει στις ρωσικές δυνάμεις πρόσβαση στον εναέριο χώρο της Λευκορωσίας για να επιδείξουν τουλάχιστον υποστήριξη στον Ρώσο πρόεδρο Putin.
Ο Αναπληρωτής Αρχηγός του Κύριου Επιχειρησιακού Τμήματος του Ουκρανικού Γενικού Επιτελείου Oleksiy Gromov ανέφερε ότι η κυβέρνηση της Λευκορωσίας μετέφερε τη χρήση του αεροδρομίου Pribytki στην περιφέρεια Gomel στη Ρωσία.
Ο ανεξάρτητος οργανισμός παρακολούθησης της Λευκορωσίας The Hajun Project ανέφερε ότι ένα αεροσκάφος του Ρωσικού Αερομεταφερόμενου Συστήματος Προειδοποίησης και Ελέγχου (AWACS) πέταξε στον εναέριο χώρο της Λευκορωσίας για πρώτη φορά από τις 4 Απριλίου.

Διαβάστε ΕΔΩ τη συνέχεια του κειμένου

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης