Ενέργεια

Σταθερές οι ροές ρωσικού φυσικού αερίου προς την Ευρώπη μέσω Nord Stream

Σταθερές οι ροές ρωσικού φυσικού αερίου προς την Ευρώπη μέσω Nord Stream
Οι φυσικές ροές προς τη Γερμανία μέσω του αγωγού Nord Stream 1 που διασχίζει τη Βαλτική Θάλασσα ανήλθαν σε 29.280.032 κιλοβατώρες ανά ώρα (kWh/h) το πρωί της Παρασκευής

Οι ροές ρωσικού φυσικού αερίου προς την Ευρώπη μέσω του αγωγού Nord Stream 1 και μέσω της Ουκρανίας παρέμειναν σταθερές την Παρασκευή, ενώ οι αντίστροφες ροές στον αγωγό Yamal μειώθηκαν ελαφρώς, σύμφωνα με τα στοιχεία του φορέα εκμετάλλευσης, μετέδωσε το Reuters.

Οι φυσικές ροές προς τη Γερμανία μέσω του αγωγού Nord Stream 1 που διασχίζει τη Βαλτική Θάλασσα ανήλθαν σε 29.280.032 κιλοβατώρες ανά ώρα (kWh/h) το πρωί της Παρασκευής, αμετάβλητες σε σχέση με την προηγούμενη ημέρα, όπως έδειξαν τα στοιχεία της εταιρείας εκμετάλλευσης.

Η Gazprom δήλωσε ότι η προμήθεια φυσικού αερίου προς την Ευρώπη μέσω της Ουκρανίας μέσω του σημείου εισόδου Sudzha αναμενόταν στα 41,1 εκατ. κυβικά μέτρα την Παρασκευή, σε σύγκριση με 41,2 εκατ. κυβικά μέτρα την Πέμπτη.Οι ροές φυσικού αερίου προς ανατολάς μέσω του αγωγού Yamal-Europe προς την Πολωνία από τη Γερμανία ήταν ελαφρώς χαμηλότερες, σύμφωνα με τα στοιχεία του διαχειριστή του αγωγού Gascade.

Οι ροές εξόδου στο σημείο μέτρησης Mallnow στα σύνορα της Γερμανίας με την Πολωνία διαμορφώθηκαν σε 4.876.731 kWh/h το πρωί της Παρασκευής, από επίπεδα λίγο πάνω από 5.000.000 την προηγούμενη ημέρα, σύμφωνα με τα στοιχεία.

www.worldenergynews.gr




Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης