Τελευταία Νέα
Επικαιρότητα

Nα γιατί έπρεπε να σεβαστούν το σύμβολο Τζόκοβιτς

Nα γιατί έπρεπε να σεβαστούν το σύμβολο Τζόκοβιτς
Η πρωθυπουργός της Σερβίας, Ana Brnabic ότι η απόφαση ματαίωσης της επένδυσης της Rio Tinto ήρθε μετά από αιτήματα διαφόρων οικολογικών οργανώσεων
Το μπλόκο της επένδυσης της Rio Tinto στην Αυστραλία κόστιζε στην κολοσσιαία μεταλλουργία όχι μόνο μια πτώση της τάξης του 5% στην κεφαλαιοποίηση, αλλά και την απώλεια μιας μιας πηγής εξόρυξης σε ένα εξαιρετικά σημαντικό ορυκτό που παίζει πρωτεύοντα ρόλο στην ηλεκτροκίνηση: το λίθιο.
Ασφαλώς και η αντίδραση της σέρβικης κυβέρνησης θα ήταν διαφορετική αν οι Αυστραλοί είχαν διαχειριστεί διαφορετικά το θέμα Τζόκοβιτς, ο οποίος με την στάση του δημιούργησε αντιδράσεις μεν αλλά ανέδειξε μεταξύ άλλων την πίστη στην Ορθοδοξία.

Η εξέλιξη αυτή είτε σε κάποιους αρέσει είτε όχι δείχνει από μόνη της πόσο αλλάζουν οι δυναμικές απέναντι σε όσα μέχρι τώρα θεωρούνται δεδομένα και διυλίζονται ως σύγχρονα και αναπτυξιακά.

Διαβάστε όλο το στόρυ εδώ:

https://www.bankingnews.gr/diethni/articles/607587/synexizetai-to-thriler-me-ton-djokovic-ypsonei-anastima-stin-afstralia-i-servia-kai-ektopizei-tin-rio-tinto

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης