Επιχειρήσεις

Schneider Electric: Λύσεις για τον ψηφιακό μετασχηματισμό της βιομηχανίας στο Athens Summit 2021 for Industry 4.0

Schneider Electric: Λύσεις για τον ψηφιακό μετασχηματισμό της βιομηχανίας στο Athens Summit 2021 for Industry 4.0
Oι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να περιηγηθούν στο virtual booth της εταιρείας και να δουν τις ολοκληρωμένες λύσεις και τα προϊόντα της

Η Schneider Electric, πρωτοπόρος στον ψηφιακό μετασχηματισμό της διαχείρισης ενέργειας και του αυτοματισμού, θα συμμετέχει ως Platinum χορηγός στο διαδικτυακό συνέδριο ‘Athens Summit 2021 for Industry 4.0που θα πραγματοποιηθεί από την TEAMWORKS στις 17 και 18 Μαρτίου 2021, με θέμα: «Οι δρόμοι της Ελληνικής Βιομηχανίας είναι πλέον ψηφιακοί». Στο πλαίσιο του συνεδρίου, θα υπογραμμιστεί η συμβολή του ψηφιακού και τεχνολογικού μετασχηματισμού στην ανάκαμψη της οικονομίας της χώρας, αλλά και η ύψιστη σημασία της  σύμπραξης του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα στην προσπάθεια για την ανάπτυξη της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης.

Κατά την κεντρική ομιλία της Schneider Electric, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις προηγμένες και φιλικές προς το περιβάλλον λύσεις της εταιρείας που συμβάλλουν στη δημιουργία της επόμενης γενιάς της βιομηχανίας. Επιπλέον, θα αναλυθεί  το πώς μπορεί να επιτευχθεί η μείωση των παραγωγικών δαπανών και του χρόνου παράδοσης, ώστε οι επιχειρήσεις να γίνουν πιο ανταγωνιστικές και να συμβαδίζουν με τις τελευταίες τεχνολογίες. Εκπρόσωποι της εταιρείας θα αναδείξουν, επίσης, τη δύναμη του IIoT (Industrial Internet of Things), που προσφέρει νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες για τα Εργοστάσια του 21ου αιώνα. Τη δεύτερη ημέρα του συνεδρίου, 18 Μαρτίου 13:20 – 14:00, θα διεξαχθεί ένα εξειδικευμένο workshop με θέμα «Welcome to the FutureEcostruxure Advisors in Next Generation Industries», όπου θα αναλυθεί περαιτέρω η ψηφιοποίηση στον  κλάδο της βιομηχανίας.

Παράλληλα, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να περιηγηθούν στο virtual booth της εταιρείας και να δουν τις ολοκληρωμένες λύσεις και τα προϊόντα της. Ακόμη,  θα μπορούν να συνομιλήσουν live με εκπροσώπους της Schneider Electric, ενώ θα παρέχονται αναλυτικές πληροφορίες και πλούσιο ενημερωτικό υλικό σχετικά με τις υπηρεσίες της, που συνεισφέρουν στην ανάπτυξη των επιχειρήσεων. Τέλος, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να μπουν στην κλήρωση για να κερδίσουν 3 δωρεάν θέσεις στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα “Industry Studio της Schneider Electric για να παρακολουθήσουν workshops από τον βιομηχανικό αυτοματισμό.

Η Teamworks, μετά από 23 χρόνια επιτυχημένων συνεδριακών διοργανώσεων στον τομέα των Ψηφιακών Τεχνολογιών σχεδίασε ένα ολοκληρωμένο πλαίσιο ανάδειξης των προοπτικών του INDUSTRY 4.0 στην ελληνική βιομηχανία με αρχή το Συνέδριο της 17ης και 18ης Μαρτίου, στο οποίο θα κληθούν να συμμετάσχουν οι βασικοί παράγοντες που εμπλέκονται στην ανάπτυξη των ψηφιακών υποδομών, διαδικασιών και υπηρεσιών στην ελληνική βιομηχανία.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα του συνεδρίου, μπορείτε να επισκεφθείτε την ακόλουθη σελίδα: https://athens4industry.e-expo.gr/#agenda.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης