Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ρωσία και Αίγυπτος συμφώνησαν σε "πακέτο" 17 διακρατικών συμφωνιών

Ρωσία και Αίγυπτος συμφώνησαν σε
Η συνεργασία θα επικεντρωθεί σε πολιτικά και οικονομικά ζητήματα με στόχο τη βελτίωση των διμερών αμοιβαία επωφελών σχέσεων
Η Ρωσία και η Αίγυπτος συμφώνησαν να οριστικοποιήσουν πακέτο 17 διακυβερνητικών συμφωνιών, δήλωσε σήμερα ο  προέδρος της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων του ρωσικού κοινοβουλίου Konstantin Kosachev, σύμφωνα με το ρωσικό Sputnik.
«Υπογραμμίσαμε μια σειρά από τρόπους για να βοηθήσουν τα κοινοβούλια μας στη βελτίωση των διμερών αμοιβαία επωφελών σχέσεων Ρωσίας και Αιγύπτου. Αυτό είναι, κυρίως, ο κοινοβουλευτικός έλεγχος επί των διακρατικών, διακυβερνητικών σχέσεων. Κι αυτό είναι ένα μάλλον μεγάλο πακέτο. Δουλεύουμε πάνω σε 17 έγγραφα, η Ρωσία εργάζεται για πέντε από αυτά, η Αίγυπτος στις υπόλοιπα δώδεκα" δήλωσε ο Kosachev στους δημοσιογράφους με το πέρας της Ρωσικής επίσκεψης αντιπροσωπείας στο Κάιρο.
"Τα αποτελέσματα της επίσκεψης είναι ουσιαστικά και συγκεκριμένα. Ήταν σημαντικό για μας να καταλάβουμε αν υπάρχει κοινή θέληση για τη συνεργασία και καταλήξαμε ότι αναμφίβολα υπάρχει" συμπλήρωσε ο Kosachev.
Η συνεργασία θα επικεντρωθεί σε πολιτικά και οικονομικά ζητήματα, συμπεριλαμβανομένων των πιο ευαίσθητων - όπως η αποκατάσταση απευθείας πτήσεων μεταξύ των χωρών.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης