Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

H Saudi Aramco μειώνει τις τιμές του πετρελαίου για τις παραδόσεις Απριλίου 2017

H Saudi Aramco μειώνει τις τιμές του πετρελαίου για τις παραδόσεις Απριλίου 2017
Οι σαουδαραβική εταιρεία στοχεύοντας στην αύξηση των παραγγελιών, μειώνει τις τιμές στις παραδόσεις Απριλίου για την Άπω Ανατολή, τις ΗΠΑ και τη βορειοδυτική Ευρώπη.
Ο μεγαλύτερος εξαγωγέας πετρελαίου στον κόσμο, η σαουδαραβική Saudi Aramco, ανακοίνωσε ότι έχει μειώσει τις τιμές του πετρελαίου για παραδόσεις Απριλίου 2017 στους πελάτες της, με στόχο την αύξηση των παραγγελιών, κυρίως στην Άπω Ανατολή, που αποτελεί τη μεγαλύτερη αγορά της.
Συγκεκριμένα, αναφέρει ότι για τους πελάτες της στην Άπω Ανατολή, έχει μειώσει τις τιμές του «super light» και «extra light» πετρελαίου κατά 50 και 75 σεντς το βαρέλι αντίστοιχα.
Οι τιμές για τις κατηγορίες πετρελαίου «light» και «medium» έχουν μειωθεί περισσότερο από 30 σεντς το βαρέλι, ενώ για την κατηγορία «heavy» παραμένουν αμετάβλητες σε σύγκριση με το Μάρτιο.
Αντίστοιχα, για τις παραδόσεις πετρελαίου στις ΗΠΑ, οι τιμές για τις παραδόσεις Απριλίου 2017 στις κατηγορίες «extra light», «light», «medium» και «heavy» έχουν μειωθεί από 10 έως 30 σεντς το βαρέλι.
Για τους πελάτες της στην βορειοδυτική Ευρώπη έχει επίσης μειώσει τις τιμές από 45 έως 60 σεντς το βαρέλι.
Αντιθέτως, οι πελάτες της στις Μεσογειακές χώρες θα δουν μια αύξηση των τιμών, με το πετρέλαιο κατηγορίας «heavy» να τιμολογείται κατά 15 σεντς το βαρέλι ακριβότερα.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης