Επιχειρήσεις

Με επιχειρηματικές συμφωνίες επέστρεψε από το Τελ Αβίβ αποστολή του ΕΒΕΑ

Με επιχειρηματικές συμφωνίες επέστρεψε από το Τελ Αβίβ αποστολή του ΕΒΕΑ
Στην αποστολή συμμετείχαν 12 ελληνικές επιχειρήσεις που  δραστηριοποιούνται στον κλάδο των κατασκευών, δομικών υλικών και ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.
Περισσότερες από 80 επιχειρηματικές συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν στην επιχειρηματική αποστολή που διοργάνωσε στο Τελ Αβίβ το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών, με τον ΣΕΒ και το υπουργείο Εξωτερικών, με τις περισσότερες επιχειρήσεις να κλείνουν συμφωνίες, σύμφωνα με τις πληροφορίες του επιμελητηρίου, τις οποίες μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Η αποστολή πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή και γενικού γραμματέα Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Αναπτυξιακής Συνεργασίας του υπουργείου Εξωτερικών Γιώργου Τσίπρα στις 14-16 Φεβρουαρίου 2017 στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ, σε συνεργασία με το Επιμελητήριο του Τελ Aβίβ «Federation of Israeli Chambers of Commerce» και του γραφείου Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της Πρεσβείας της Ελλάδος στο Τελ Aβίβ.
Στην αποστολή συμμετείχαν 12 ελληνικές επιχειρήσεις που  δραστηριοποιούνται στον κλάδο των κατασκευών, δομικών υλικών και ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, που ήταν οι εξής:
1. ELVIAL S.A.
2. EUROPA PROFIL ALUMINIUM S.A
3. KAMARIS GLOBAL WIRE S.A
4. MATHIOS REFRACTORIES SA
5. GEORGIADIS LTD
6. KUSTOM KOLOR RESEARCH S.A
7. IDEAL STANDARD S.A
8. DIMITRIOU S.A
9. ATTIKI NATURAL GAS DISTRIBUTION COMPANY S.A
10. PPC RENEWABLES S.A
11. TERNA ENERGY S.A
12. ATTIKO METRO S.A  
 «Είναι σημαντικό να τονιστεί, ότι παρ' όλο που η αποστολή πραγματοποιήθηκε σε μια δύσκολη διεθνώς οικονομική συγκυρία, η συνολική αποτίμηση των αποτελεσμάτων και των συναντήσεων είναι ιδιαιτέρως θετική, καθώς πολλές από τις επιχειρήσεις που συμμετείχαν έκλεισαν ήδη συμφωνίες.
Κατά γενική εκτίμηση όλων των εμπλεκομένων, η αποστολή συντέλεσε σημαντικά στη συνέχιση και βελτίωση των διμερών εμπορικών επαφών» όπως αναφέρουν στελέχη του ΕΒΕΑ που μετείχαν στην αποστολή.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης