Ενέργεια

Μακροπρόθεσμους κινδύνους «βλέπει» ο CEO της Equinor

Μακροπρόθεσμους κινδύνους «βλέπει» ο CEO της Equinor
Η Equinor έχει ήδη εφαρμόσει σημαντικά μέτρα για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωναϊού και την εξασφάλιση της συνέχειας των δραστηριοτήτων της

Η εκδήλωση του κορωναϊού και η πτώση των τιμών των βασικών προϊόντων της θα επηρεάσουν την Equinor μακροπρόθεσμα, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Eldar Saetre.
Σύμφωνα με τον Eldar Saetre, παρόλο που η Equinor είναι μια εταιρεία με ισχυρό ισολογισμό τα τελευταία χρόνια, είναι απαραίτητη η ανάληψη δραστήριων ενεργειών για τη μείωση των κινδύνων του ιού και η εξασφάλιση της μακροπρόθεσμης ευρωστίας.
Για το σκοπό αυτό, είπε ότι ζήτησε από τον Pal Eitrheim, τον εκτελεστικό αντιπρόεδρο της New Energy Solutions, να ηγηθεί των εργασιών για αυτό.

Τα μέτρα της Equinor

Η Equinor έχει ήδη εφαρμόσει σημαντικά μέτρα για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωναϊού και την εξασφάλιση της συνέχειας των δραστηριοτήτων της . Η εταιρεία έχει εφαρμόσει επίσης διαδικασίες για εργασία από το σπίτι και έχει λάβει αυστηρούς ταξιδιωτικούς περιορισμούς και μέτρα καραντίνας.
«Θα υπάρξει αβεβαιότητα και μεταβλητότητα σε μακροπρόθεσμο ορίζοντα και η Equinor θα αξιολογεί συνεχώς την κατάσταση συνεχίζοντας την παραγωγή και διασφαλίζοντας ότι μπορούμε να παραδώσουμε πετρέλαιο και φυσικό αέριο στους πελάτες μας» αναφέρει μεταξύ άλλων σε γραπτή της δήλωση η εταιρεία.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης