Βιομηχανία & Απανθρακοποίηση

Κ.Αγγελόπουλος: Δυσφορία για την ανάκληση της γ.σ. στη Χαλυβουργική

Κ.Αγγελόπουλος: Δυσφορία για την ανάκληση της γ.σ. στη Χαλυβουργική
Για τι 5 Δεκεμβρίου είχε ορισθεί η ΓΣ
Με δημόσια ανακοίνωσή του ο Κωνσταντίνος Π. Αγγελόπουλος εκφράζει δυσφορία για τις εξελίξεις στη Χαλυβουργική και την «αναβολή» της Γενικής Συνέλευσης, η οποία είχε ορισθεί για τις 5 Δεκεμβρίου 2019, με θέματα ημερησίας διατάξεως την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, την αλλαγή διοικητικού συμβουλίου, την ονομαστικοποίηση μετοχών και την λήψη αποφάσεων για την μελλοντική πορεία της εταιρείας.
Αιφνιδίως, όπως αναφέρει στην επιστολή του ο κ. Αγγελόπουλος, στις 3 Δεκεμβρίου πληροφορήθηκε από ανάρτηση στο ΓΕΜΗ ότι το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας με απόφασή του μια μέρα νωρίτερα ανεκάλεσε την πρόσκληση έκτακτης γενικής συνελεύσεως και προσδιόρισε νέα έκτακτη γενική συνέλευση για 24.12.2019 (παραμονή των Χριστουγέννων) αφαιρώντας από τα θέματα της ημερησίας διατάξεως το θέμα της αλλαγής του διοικητικού συμβουλίου.
Ο ίδιος χρεώνει με αδιαφορία το διοικητικό συμβούλιο, με προεξάρχοντα τον Γ. Σκινδήλια, όπου όπως αναφέρει, αδιαφορούν απόλυτα για την εταιρεία κι επιθυμούν την διατήρηση των εργαζομένων της σε καθεστώς ομηρίας, με στόχο να ανασχέσουν το κύμα αποχωρήσεων εργαζομένων που είχε εκδηλωθεί και μέχρι σήμερα υλοποιείται. Ως «δόλωμα», όπως αναφέρει χρησιμοποιείται η «εθελουσία» ενώ ο ίδιος αποδεικνύοντας εμπράκτως το αληθές ενδιαφέρον του για τους εργαζομένους και τις οικογενειές τους, έχει εξ ιδίων καταβάλει το ποσό των 280.000 ευρώ για την εξόφληση των απαιτήσεων συνολικά 9 εργαζομένων που εκδήλωσαν την επιθυμία να αποχωρήσουν.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης